Maria, prima ținută nereușită de la „Bravo, ai stil!”.

De când a intrat în competiție, Maria a obținut mereu numărul maxim de steluțe din partea juraților.

Iată însă că ziua de astăzi nu i-a mai adus cele mai mari calificative tinerei concurente, pentru că look-ul pe care l-a conturat nu i-a mai dat gata pe jurați.

Maria, prima ținută nereușită de la „Bravo, ai stil!”. Totuși, look-ul a fost pe placul competitoarelor sale: „Arăți foarte bine în seara aceasta”

Beatrice și Andreea au comentat outfitul pe care l-a realizat Maria în această seară. Chiar dacă tinerele au precizat că anumite aspecte ale ținutei nu au fost pe placul lor, per total acestea au fost încântate de ținuta pe care a prezentat-o Maria.

Citește și: Maria, emoționată după jurizare! Ținuta tinerei i-a uluit pe cei trei: „Ești cea mai bună concurentă pe care a avut-o Bravo, ai stil! de la primul sezon și până în prezent”

Beatrice: Arăți foarte bine în seara aceasta. Eu aș fi ales ceva simplu la încălțări. Mi se pare puțin cam mult, pene cu puf. În afară de asta îți vine perfect, ai un corp minunat. Vizual mi se pare prea multă informație acolo.”

Andreea: „Îmi place rochia. Și eu aș fi ales niște sandale fără puf.

Nu prea îmi place părul, dar este ok.”

Maria a primit o singură steluță în această seară. Totuși, Alexandru Abagiu a încurajat-o: „Nu o lua așa”

Raluca Bădulescu a fost foarte încântată de ținuta pe care a prezentat-o Maria. Totuși, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au considerat că tânăra a dat greș cu look-ul pe care l-a conturat, și au taxat-o în consecință.

Raluca Bădulescu: „Inutil să spun că îmi plac enorm penele. Poartă-le sănătoasă. Rochia aceasta este de un rafinament... Deci rochia are chiloții în dotare și asta a fost? Îmi place faptul că te-ai gândit să îți aranjezi altfel părul.”

Alexandru Abagiu: „Mi se pare că îți vine bine. Nu-mi place povestea aia de jupă, pare că are un bagaj suplimentar. Nu mă omor nici eu după coafură, mi se pare că te cuconește.”

Maurice Munteanu: „Ai conturat acest profil de figură istorică, doar că duce spre Colea Răutu care joacă pe cineva în ceva. Nu-mi place părul. Asta e prima ținută pe care o propui în această frumoasă emisiune care nu-mi place. Nu te reprezintă. N-ai accesorizat violent.”

Citește și: Maria, luată la ochi de Alexandra. Noua concurentă are câteva nelămuriri: „Mi se pare că plimbă niște haine în platou fără puțină viață”

Maria a primit o singură steluță în această seară, din partea Ralucăi Bădulescu. În urma jurizării, concurenta a rămas cu un gust amar.

După ce a văzut acest lucru, Alexandru Abagiu a încercat să o încurajeze pe concurentă și a îndemnat-o să continue să experimenteze din punct de vedere stilistic, pentru a se dezvolta cât mai mult pe acest plan.

Maria: „Primesc foarte bine și aceste nu ai stil. Primele. O să știu să nu mai abordez zona asta, pentru că nu mă pricep foarte bine și o să rămân pe stilul meu.”

Alexandru Abagiu: „Nu o lua așa. Ia-o mai degrabă ca o provocare, pentru că stilul tău îl stăpânești foarte bine. E mai interesant să încerci o zonă pe care nu o stăpânești foarte bine, pentru că asta înseamnă să evoluezi.”

Maria: „O să o iau constructiv.”