Decizia de a te muta într-o altă țară nu este ușor de luat. Entuziasmul unui nou început într-o țară străină poate fi adesea umbrit de logistica relocării întregii tale vieți. E dificil să te muți din țară de unul singur. Ai nevoie de o firmă de mutări profesională pentru ca tot procesul să decurgă lin. Relokat îți oferă expertiză, servicii complete și satisfacția lucrului bine făcut.

Iată de ce Relokat este soluția perfectă pentru o mutare internațională de succes:

1. Expertiză în mutări internaționale

Mutarea într-o altă țară implică multe provocări, de la înțelegerea legilor la metodele de livrare internaționale. Echipa Relokat este pregătită cu multă experiență și cunoștințe specifice în mutări internaționale. Pregătirea lor și expertiza îi ajută să se ocupe de mutările peste graniță cu ușurință. De la obținerea documentelor necesare la gestionarea formalităților vamale, cu Relokat te bucuri de o mutare fără griji.

2. Servicii complete 

Cu Relokat ai o gamă variată de servicii adaptate cerințelor tale. Ai parte de servicii complete care acoperă toate aspectele unui proces de mutări: împachetat, transport, documentație pentru trecerea graniței și despachetatul lucrurilor la noua ta adresă. Pe lângă serviciile speciale, acordăm atenție obiectelor tale de valoare, precum opere de artă, antichități sau piane. Cu servicii de relocare de la A la Z, Relokat îți simplifică procesul de mutare și se asigură că nu rămâne nimic trecut cu vederea.

3. Plan de mutare personalizat

Orice relocare internațională este unică de aceea îți oferim un plan de mutare personalizat. Relokat se asigură că cerințele îți sunt respectate. Fie că ai nevoie de asigurarea și împachetarea unor obiecte fragile, ai nevoie de spații de depozitare sau alte cerințe în legătură cu transportul, îți oferim servicii de calitate pe măsura așteptărilor tale. Pentru că în final clientul este pe primul loc.

4. Împachetare și despachetare fără griji

Împachetatul și despachetatul sunt probabil unele dintre cele mai stresante părți ale unei mutări. Echipa Relokat îți ia această povară de pe umeri și se ocupă de întregul proces cu grijă și multă atenție. Folosesc materiale de calitate și tehnici care nu îți vor deteriora bunurile în timpul transportului. După ce au ajuns la destinație profesioniștii îți despachetează obiectele astfel încât tu să te muți cât mai rapid.

5. Transport fiabil și sigur

Pentru Relokat transportarea în siguranță a tuturor lucrurilor tale este prioritatea numărul unu. Colaborează cu firme de transport internaționale și caută opțiuni de livrare sigure fie ele terestre, aeriene sau maritime. Membrii echipei caută cele mai bune rute și metode de transport și iau în considerare factori precum preț, timp și siguranță. De aceea poți fi sigur că toate pachetele tale vor ajunge la noua casă intacte și la timp.

Relokat este o firmă de mutări internaționale profesională, gata să te ajute în noua ta aventură. Cu expertiza, serviciile de la A la Z, planurile de relocare personalizate și pentru că pun întotdeauna clientul pe primul loc îi face alegerea numărul 1 pentru oricine își dorește să se mute într-o altă țară.