Litoralul românesc va fi mereu un pol de atracție pentru turiști, dar și pentru persoanele ce doresc să se bucure tot timpul anului de mare, de sunetul valurilor și de răsăritul soarelui. Atunci când vrei să profiți din plin de atracțiile litoralului și să ai parte de un stil de viață relaxat, alegerea unui apartament modern cu vedere la mare, aflat într-un complex deservit de facilități de top, poate fi cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

AXXIS Nova Resort & SPA îți oferă oportunitatea perfectă de a lua această decizie. Aflat în prima linie a litoralului, complexul rezidențial și hotelier îți oferă o gamă variată de studiouri și apartamente de lux cu 2, 3 și 4 camere. Acestea prezintă terase generoase, dotări moderne, finisaje premium, fiind situate într-un ansamblu impresionant, ce promovează relaxarea și bunăstarea.

Descoperă locul unde te poți bucura de un lifestyle de 5 stele

Complexul AXXIS Nova Resort & SPA îți oferă o experiență completă de a locui pe litoral, indiferent de anotimp. Acesta va fi format din șase clădiri rezidențiale cu arhitectură impresionantă (blocurile Madrid, Paris, Monte Carlo, Roma, Lisabona, Atena) și un hotel de 5 stele, AXXIS Mundi, care va îi va atrage pe rezidenții complexului și pe turiștii cu multiple facilități de top, printre care se numără:

  • Spa luxos cu numeroase servicii de wellness
  • 1500 de mp de piscine interioare și exterioare încălzite
  • Galerie comercială exclusivistă
  • Restaurante à la carte
  • 15 000 mp de spații verzi și grădini amenajate
  • Săli de fitness

Aceste facilități permit menținerea unui stil de viață activ și sănătos și îți oferă posibilități multiple de petrecere a timpului liber.

Poate cea mai mare atracție, la propriu și la figurat este plaja Blue Flag, administrată privat, de 20.000 mp, AXXIS Beach.

Te bucuri de numeroase servicii exclusiviste pentru relaxare și agrement: zonă pentru sporturi nautice, beach bar, corturi pentru masaj, restaurant cu specific pescăresc și terenuri de sport. Complexul este gândit să aibă toate facilitățile complet integrate, astfel încât să-ți asigure starea de bine, oricând dorești.

Apartamente luxoase cu vedere la mare

Ansamblul de lux este în măsură să te convingă să muți pe litoral, într-o locuință modernă, cu finisaje de calitate premium și stiluri de amenajare distincte. Blocul Madrid, primul imobil finalizat, îți oferă 252 de unități locative (studiouri, apartamente și penthouse-uri), ce prezintă terase ample, cu vederi panoramice spre mare sau spre lac. Apartamentele sunt proiectate pentru a oferi o atmosferă intimă și lumină naturală, prin intermediul ferestrelor mari.

Ai posibilitatea să alegi ce stil de amenajare îți surâde: LUNA, SOLIS și AXXIS. Acestea variază de la un decor minimalist, în nuanțe neutre, la un interior de inspirație mediteraneeană, în culori calde și materiale naturale, până la un design luxos, cu aspect regal, în care predomină materiale de calitate superioară, precum marmura și elementele metalice aurite.

Toate apartamentele prezintă sistem Smart Home instalat, centrală termică, parchet, încălzire prin pardoseală, aer condiționat, precum și sistem de fațadă ventilată, pentru a garanta un confort termic sporit și un gard înalt de eficiență energetică pe tot parcursul anului. Rezidenții vor beneficia de parcări supraterane și subterane, cu sistem multiparking, ce deservesc fiecare unitate locativă.

Viitorul loc pe care-l poți numi acasă

Fie că vrei să te bucuri de mare, de soarele cald al verii sau de un ambient liniștit pe timpul iernii, acum ai la dispoziție toate condițiile pentru a trăi în lux și confort pe litoral. 

Având multiple facilități moderne, apartamente cu priveliști spectaculoase, o locație privilegiată și acces la numeroase activități de recreere, AXXIS Nova Resort & SPA este locul în care fiecare zi o vei simți ca pe o vacanță permanentă.