Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi când a intrat în noul platou „Bravo, ai stil!” 2023. Marea premieră a „Bravo, ai stil!”, sezonul 8, urmează să aibă loc pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, la Kanal D2. Telespectatorii vor avea parte de o ediție specială, pe care concurentele o așteaptă cu multe emoții. Aceste emoții sunt resimțite chiar și de fostele concurente ale emisiunii.

Alexandra Ungureanu a izbucnit în lacrimi când a intrat în noul platou „Bravo, ai stil!” 2023

Înainte de premiera „Bravo, ai stil!” 2023, cei trei membri de la masa juriului au avut parte de o surpriză din partea fostei câștigătoare a sezonului 7: Alexandra Ungureanu. Celebra cântăreață a pășit cu multe emoții în noul platou, motiv pentru care a izbucnit în lacrimi.

Întâmpinată de Ilinca Vandici, câștigătoarea „Bravo, ai stil!” sezonul 7 a dezvăluit că nu se aștepta să fie copleșită de atâtea emoții.

„De ce plâng? Nu mă așteptam, eram foarte ok în spatele porților, până să întru în platou…”, a fost reacția Alexandrei Ungureanu în platoul „Bravo, ai stil!” 2023.

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!”

Fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!”, care este gazda emisiunii “Duet cu Alexandra”, ce va începe la Kanal D2, pe 7 aprilie, la 22:00, și-a felicitat colegii de televiziune în noul sezon.

„Ce frumoși sunteți, ce mă bucur să vă văd! Mi-a fost atât de dor de voi! Lumea a așteptat să înceapă <Bravo, ai stil!> și acum acesta va reveni în forță, pe Kanal D2!”, a spus prezentatoarea emisiunii “Duet cu Alexandra”.

Alexandra Ungureanu, fosta câștigătoare „Bravo, ai stil!”, despre amintirile din platou

Copleșită de emoții, Alexandra Ungureanu  a făcut câteva declarații despre momentele în care a fost și ea concurentă. Ea a dezvăluit că a trăit unele dintre cele mai frumoase clipe din cariera ei chiar pe platoul „Bravo, ai stil!”

„Când am văzut că s-au deschis porțile, m-a apucat plânsul și au venit peste mine toate acele emoții… Crâmpeie din emisii, din gale, din seara Finalei...Mă

străduiam să nu plâng și nu am putut să îmi stăpânesc lacrimile. A fost atât de frumos, unele dintre cele mai frumoase clipe din cariera mea. E o stare pe care o port cu mine întotdeauna și sunt recunoscătoare că am putut să fac parte dintr-un format atât de provocator și de intens”, a povestit Alexandra Ungureanu.

Nu pierdeți din 2 aprilie, de la ora 19:00, ediția specială “Bravo, ai ști!”, prima emisie a Kanal D2, și deschiderea noului sezon al show-ului care a creat generații de influenceri și de

personalități în industria de entertainment din România.