Mai este puțin până la marea lansare a postului de televiziune Kanal D2, odată cu începerea noului sezon “Bravo, ai stil!”, ce va avea loc duminică, 2 aprilie, de la 19:00! Înaintea acestui super eveniment, Andreea Mantea a venit cu o surpriză în platoul “Bravo, ai stil!” și le-a urat colegilor ei succes în noul sezon, pe noua stație de televiziune, Kanal D2.

Pentru o întâlnire atât de specială frumoasa vedetă s-a pregătit intens.

Cu un styling atent studiat, perfect pentru această ocazie, vedeta a defilat cu grație în noul platou de la “Bravo, ai stil!”. 

“Doamne, ce frumos este! Mă descurc? Este foarte frumos aici la voi!”,  a spus Andreea Mantea, în momentul defilării pe podiumul de la “Bravo, ai stil!”, sub privirile admirative ale celor trei jurați și ale Ilincăi Vandici, prezentatoarea show-ului.

Ca un musafir ideal într-o casă nouă, Andreea Mantea a venit “înarmată” nu numai cu șarmul inconfundabil, ci și cu o supriză dulce, ascunsă într-o cutie roșie ca focul, în formă de inimă.

“Am venit cu o inim ă  plină cu iubire! Vreau să vă țin pumnii, pentru că aveți nevoie de iubire. În orice, avem nevoie de iubire! Bineînțeles că trebuia să vin să vă vizitez și aș vrea să vă ofer o inimă plină cu… dulciuri.

Vă urez tot ce este mai bun si  î i invit pe telespectatori să fie alături de voi. Și eu sunt fan <Bravo, ai stil!>  și abia așteptam să reveniți in fata noastra!”, a spus Andreea Mantea.

Nu pierdeți din această duminică, de la ora 19:00, la Kanal D2, ediția specială a noului sezon “Bravo, ai stil”, ce lansează și noua stație din portofoliul Dogan Media International.

Emisiunea “Bravo, ai stil!” va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.