Kanal D și Kanal D2 au primit distinctii importante la una dintre cele mai prestigioase Gale ale anului, “The FACE AWARDS”, organizată de revista Avantaje. An de an, publicația celebrează femeile extraordinare care fac performanță în domeniul lor de activitate.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii “Casa iubirii” de la Kanal D, Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat de Kanal D2, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare al Dogan Media Internațional, s-au numărat printre laureatele serii. 

Gazda acestei Gale a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete masculine autohtone, Bursucu, prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D. 

Andreea Mantea, vedeta Kanal D, a primit trofeul pentru  Cea mai bună prezentatoare de reality-show, în aplauzele celor prezenți. Amfitrionă a reality show-ului “Casa Iubirii”, difuzat la Kanal D, Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România.

Cu o carieră impresionantă în televiziune, aceasta îi poartă cu naturalețe pe cei din fața micilor ecrane printr-un carusel de trăiri, îi emoționează, îi face atenți, îi implică. Nu întâmplător reality show-ul “Casa iubirii” de la Kanal D, o emisiune cu și depre dragoste, se află acum în inimile a milioane de telespectatori.

Strălucitoare la fiecare apariție, o adevărată perfecționistă în profesia de om de televiziune, cu o carieră solidă de aproape 20 de ani în TV, Ilinca Vandici, prezentatoarea “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D2, și-a adjudecat

trofeul “The Face Awards” pentru  Performanță cu stil în televiziune. Activitatea Ilincăi Vandici se leagă puternic de “Bravo, ai stil!”, un produs de televiziune premium, care a ajuns la cel de-al optulea sezon, un show inspirational, care a creat de-a lungul timpului comunități uriașe de fani, generații de influnceri și personalități în industria de entertainment din România. 

Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional,  a primit trofeul “The Face Awards” pentru  Lansarea anului în industria media din România-

Kanal D2. La începutul lunii aprilie a acestui an grupul Dogan Media Internațional lansa o nouă televiziune generalist – Kanal D2, eveniment marcant pentru întreaga piață media din România, precum și pentru milioane de telespectatori. Atractivitatea grilei de programe cu care a venit Kanal D2 a fost dublată de o strategie de marketing și comunicare creativă și eficientă, care a atras puternic atenția asupra noii televiziuni. Kanal D2 a înregistrat încă din prima zi a lansării cifre de audiențe uriașe, ce au plasat noua stație din portofoliul Dogan Media Internațional pe locul cinci în
clasamentul televiziunilor din România, pe targetul comercial, în Prime Time, iar rezultatele excelente continuă și se datorează și unui mix reuşit de marketing și comunicare.

Andreea Răducan, gimnasta de aur a României, Adelina Pestritu, Carmen Tănase, Andreea Raicu, Minelli, Laura Cosoi s-au aflat, de asemenea, printre laureatele acestui eveniment memorabil, “The Face Awards by Avantaje”, care celebrează femeile activând în diverse industrii, fie că este vorba de sport, business, televiziune, muzică, actorie etc.