Guvernul american deține dovezi ale existenței extratereștrilor, este ceea ce au susținut într-o audiere istorică în congres doi piloți și un ofițer de informații. Aceștia au vorbit despre OZN-uri și despre faptul că publicul are dreptul să știe despre tehnologiile de origine necunoscută și fenomenele inexplicabile rămase încă neraportate din cauza presiunilor.

Citește și: Pentagonul a vorbit pentru prima dată despre OZN-uri în Congresul american după mai bine de 50 de ani. S-au întâlnit piloții americani cu extratereștri?| EXCLUSIV

Ryan Graves, fost pilot, a denunțat în fața camerei reprezentanților că fenomene anormale neidentificate au rămas neraportate din cauza presiunilor. Întâlnirile cu OZN-urile în spațiul aerian nu sunt rare, dar teama de represalii îi reduce la tăcere pe cei care au experiențele de gradul trei, susține David Grusch, fost ofițer de informații militare.

Fostul pilot spune că guvernul Statelor Unite ascunde dovezi ale vieții și tehnologiilor extraterestre, inclusiv resturi ale unor OZN-uri. Și presa internațională așteaptă cu sufletul a gură audierile.

„De ce ar ascunde guvernul Statelor Unite sau guvernul Marii Britanii sau guvernele țărilor europene sau guvernul Rusiei aceste eventuale apariții fotografiate filmate sau chiar piese în carne și oase ca să zic așa? Nu e niciun motiv pentru care. Asta se întâmplă”, a mărturisit Alexandru Mironov. 

NASA se interesează pentru prima dată în istorie de aceste evenimente 

Anul trecut, Pentagonul anunța crearea unei unități speciale în cadrul marinei militare americane cu misiunea de a studia OZN -urile. Scriitorul și jurnalistul de știință Alexandru Mironov crede că dacă există viață în univers este foarte posibil ca în viitor omenirea să aibă contact cu aceasta.

„Eu am o teorie întreagă despre obiectele zburătoare necunoscute. Ele vin de prea departe ca să fie și încărcate cu viu.

Noi, pământenii, am trimis de pildă în spațiul cosmic o mulțime de sonde, care călătoresc și ele pe undeva și peste câteva zeci de mii de ani poate vor ajunge în atmosferele unor planete unde există viața”, a declarat Alexandru Mironov. Potrivit BBC, și NASA se interesează pentru prima dată în istorie de fenomenele anormale.