Aplicațiile moderne pot dăuna grav și căsniciei, și sănătății. O femeie înșelată s-a folosit de telefon ca să își localizeze soțul și... nu a ezitat nicio clipă să se răzbune și pe el, și pe amantă! Vă avertizez: imaginile și informațiile care urmează vă pot afecta emoțional.

Christie Lee Kennedy bănuia înfidelitatea soțului și l-a urmărit cu ajutorul unei aplicații mobile. În ziua cu pricina, barbatul, căsătorit de 9 ani a plecat să-și ia copiii de la grădiniță, dar suspiciunea soției a făcut-o să îl urmărească.

Pe o stradă din Brisbane, David Larkin a fost surprins în timp ce își îmbrățișa și săruta amanta, în fața unui parc. Răzbunarea șoției nu a fost deloc una ușoară, după ce a decis să îi lovească pe cei doi amorezi cu mașina.

După impact, Christie a coborat din automobil, a tras-o de păr pe Zowie și a lovit-o pe amantă peste față, în timp ce o înjura.

Amanta s-a ridicat, și-a luat mașina și a plecat. Agresoarea a revenit la fața locului, acolo unde soțul era întins la pământ și a așteptat venirea salvării.