Editia eliminatorie "Bravo, ai stil!" promite o seară explozivă în care aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România își vor pune în valoare creativitatea și talentul în arta modei. Sub semnul temei "Look de festival", concurentele vor crea tinute vestimentare uluitoare în încercarea lor de a impresiona juriul și de a avansa în competiția stilistică.

Editia de astăzi va fi una cu totul specială, deoarece o aspirantă la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania va părăsi competiția, ceea ce adaugă o doză suplimentară de tensiune și dramatism în

atmosfera competitiei. Lupta acerbă pentru supremație stilistică va atinge noi culmi, iar concurentele vor demonstra că nu există limite în ceea ce privește modul în care se pot exprima prin intermediul modei.

"Ne așteaptă o seară plină de emoții, de surprize și, mai ales, plină de neprevăzut!”,  declara Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, la inceputul editiei din aceasta seara.

Concurentele “Bravo, ai stil!” au obișnuit telespectatorii deja cu creațiile lor  vestimentare spectaculoase, si in aceasta seară vom asista la o explozie de originalitate.

Look-urile de festival vor purta cu ele spiritul libertății și al bucuriei de a trăi, iar juratii sunt nerăbdători să vada cum se vor materializa viziunile concurentelor.

Nu ratati o editie concept spectaculoasa cu o tematica ofertanta, “Look de festival”, difuzata in aceasta seara, la ora 19:00, la Kanal D2.