Intamplari emotionante se vor derula astazi, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Emre se simte vinovat de purtarea manifestata fata de Hicran si, ca semn al recunostintei, pentru ca i-a salvat fiica, ii face o oferta de nerefuzat tinerei. Emre este extrem de fericit vazand ca Melek se simte foarte bine, dupa ani buni, in preajma unei <straine>, asa cum este Hicran, si vrea ca tanara sa-i devina bona micutei.

Keriman, mama vitrega a lui Hicran, care are necazuri financiare, continua sa faca presiuni asupra soacrei lui Emre, Aliye, stiind ca aceasta este o femeie instarita. Keriman se foloseste de secretul care le leaga pe Hicran si Melek, amenintand ca l-ar putea dezvalui oricand, daca nu primeste banii ceruti. Aliye, care are o contributie majora despartirea mamei Hicran, de fiica ei, Melek, se teme ca Emre sa nu afle adevarul.

Pe de alta parte Yeliz, actuala partenera a lui Emre, face tot posibilul sa-i devina logodnica acestuia, insa lucrurile nu merg in directia dorita. Yeliz se teme ca Hicran, care este placuta de toata lumea din conac, si mai ales de Melek, ii va lua locul in inima lui Emre.

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un episod impresionant din “Instinct de mama”, numai la Kanal D2.