Pregătirile pentru matinalul “Dimineaţa pe doi cu Greeg si Cernat”, de la Kanal D2 şi Radio Impuls, au intrat în linie dreaptă! În curând, Cosmin Cernat şi Greeg (Grigore Şerban) le vor aduce românilor acest format fresh, cu informaţie, muzică bună şi discuţii smart despre subiecte actuale şi de interes în spaţiul public. 

Cei doi experimentaţi entertaineri vor veni cu perspectiva nouă a unui format disponibil, concomitent, pe radio şi TV, publicul fiind cel care va alege modalitatea prin care va urmări emisiunea. 

Noul program matinal va aduce o combinaţie reuşită de conţinut, cu dialoguri cu sens, informaţii de actualitate, invitaţi interesanţi din diverse domenii, muzică bună, rubrici atractive şi momente interactive. 

Va fi o experienţă plăcută pentru public şi abia aşteptăm să fim dimineaţa alături de telespectatori şi de iubitorii de radio. Vom vorbi despre tot ceea ce poate să intereseze oamenii la orele matinale ale zilei, tocmai de aceea vă invităm să fiţi alături de noi.

Am început deja probele tehnice şi repetiţiile şi pot spune că s-a creat deja o chimie în platou, o atmosfera de familie”, 
a spus Cosmin Cernat.    

Am început repetiţiile pentru că în curand vom fi live; ne-am simţit ca nişte prieteni buni, care au ieşit la o cafea să dezbată diverse subiecte şi să-si povestească ce au mai facut între timp.

E atmosfera aceea plăcută, relaxată, pe care ne dorim să o perpetuam şi în care invitam şi publicul să ni se alăture, în curand, la Kanal D2 şi la Radio Impuls ”, a adăugat Greeg.  

Începutul de zi va fi mai prietenos şi mai smart, în curând, alături de Greeg şi Cosmin Cernat, doi matinali care “se aud pe TV şi se văd pe Radio”, la “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, la Kanal D2 şi Radio Impuls.