Florin Salam și-a îngrijorat fanii cu ultimul său anunț! Cel mai cunoscut manelist din România a postat un videoclip în mediul online, în care anunță că este plecat din țară, pentru a face mai multe investigații. Din cauza problemelor de sănătate, el a mărturisit că este nevoit să anuleze toate concertele din perioada următoare și că așteaptă să fie contactat pentru a putea returna banii primiți. El a specificat că are nevoie neapărat de o perioadă de pauză.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Salam și Emil Rengle? Motivul pentru care a refuzat să mai apară în videoclipuri de manele

„Vă salut, prietenii mei! Îmi salut toată familia... Am intrat să vă spun ceva foarte important pentru că sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara unde sunt, decât că sunt plecat pentru sănătate.

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză.

Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a anunțat Florin Salam, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Betty Vișănescu, primele declarații despre problemele de sănătate ale tatălui ei: „Este foarte epuizat, obosit”

Betty Vișănescu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei și motivul pentru care a părăsit România.

Fiica manelistului a mărturisit că nu poate spune țara în care Florin Salam a plecat, însă a specificat faptul că se află la o clinică. Cântăreața a dezvăluit faptul că tatăl ei este epuizat și are nevoie să urmeze un tratament la clinica în care se află. 

„S-a dus să-și facă niște analize, nu pot să dau mai multe informații. Nu este în România, dar nu pot să dau mai multe detalii.

Nu este nimic grav, atâta timp cât este la o clinică înseamnă că nu se simte bine momentan, este foarte epuizat, obosit, trebuie să urmeze un tratament și cam atât”, a spus Betty Vișănescu, pentru Spynews.ro.

Florin Salam a mai fost internat în urmă cu câteva luni din cauza problemelor de sănătate. Celebrul manelist a reușit să revină pe scenă, însă acum are nevoie din nou de o pauză pentru a se concentra pe sănătate.

În urmă cu un an de zile, cântărețul a fost internat în spital după infectarea cu COVID-19, iar zvonurile cu privire la starea lui de sănătate au făcut înconjurul țării. Artistul a trecut cu bine peste boală și a revenit pe scenă, însă acum are nevoie din nou de investigații.