Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată în platoul „Bravo, ai stil!” 2023. Mai sunt doar câteva zile până la premiera „Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să cunoască cele zece concurente care se vor lupta pentru premiul cel mare. Printre vedetele care au venit să le ureze succes noilor concurente se numără și Bianca Drăgușanu, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D2, „Detectorul de minciuni”.

Bianca Drăgușanu, declarație neașteptată în platoul „Bravo, ai stil!” 2023: „Am văzut că aveți nevoie de o colegă”

Bianca Drăgușanu le-a făcut o surpriză de zile mari concurentelor de la „Bravo, ai stil!” 2023, dar și juraților. Vedeta Kanal D2 și-a făcut apariția pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor săi și concurentelor emisiunii “Bravo, ai stil!” succes în noul sezon al acestui show inspirațional, pe noua stație de televiziune, Kanal D2, ce se va lansa pe 2 aprilie, de la ora

19:00, odată cu noul sezon al emisiunii.

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!” Cele zece concurente și-au făcut intrarea în noul platou, configurat special pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii

„Am venit în platou pentru că am văzut că aveți nevoie de o colegă în viitorul apropiat, ca să se echilibreze cumva balanța, iar Raluca are nevoie de o scorpie lângă ea”,

a glumit Bianca Drăgușanu, după ce a venit în noul platou „Bravo, ai stil!” 2023.

Raluca Bădulescu a răspunsul imediat și i-a adus aminte vedetei de perioada în care a făcut parte din juriul „Bravo, ai stil!” pentru o perioadă scurtă de timp: „Dar tu mai ții minte când ai fost și tu în juriu?”. 

„Normal că țin minte! Concurentelor am venit să le urez succes și să le spun să aveți grijă ce faceți, că vă aștept la „Detectorul de minciuni”.

Să vă pregătiți bine povestea, să fiți originale, să fiți sincere. Mult succes și multă baftă!”, a fost răspunsul dat de Bianca Drăgușanu. 

Bianca Drăgușanu, pe podiumul „Bravo, ai stil!” 2023 

Bianca Drăgușanu, îmbrăcată într-o ținută special aleasă pentru acest moment, a profitat de noul platou „Bravo, ai stil!” și a defilat pe catwalk, exact ca o concurentă.

„Bine v-am regăsit, dragii mei, aici, la Kanal D2. Am venit să le urez succes concurentelor! Să fiți sincere, originale, autentice! Mult succes!”, este mesajul pe care l-a transmis Bianca Drăgușanu tinerelor concurente.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe catwalk-ul de la “Bravo, ai stil!”

Pe Bianca Drăgușanu o puteți urmări în fiecare seară de sâmbătă, începând cu ora 22:00, la Kanal D2, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Nu pierdeți din 2 aprilie, de la ora 19:00, ediția specială “Bravo, ai stil!”, prima emisie a Kanal D2, și deschiderea noului sezon al show-ului care a creat generații de influenceri și de personalități în industria de entertainment din România.