O veritabilă isterie s-a iscat în jurul concertului Coldplay în România. Peste o sută de mii de oameni și-au dorit bilete când au auzit de interesul atât de mare. Membrii trupei au anunțat că vor cânta două seri la rând pe Arena Națională.

Citește și: Coldplay în România. Tot ce se știe despre concertul din 2024

„În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor online, peste o sută de mii de fani ai trupei Coldplay s-au așezat la coada virtuală pentru a se

asigura că vor prinde un loc. Startul s-a dat la ora nouă, însă în mai puțin de o oră peste optzeci de mii de persoane erau în așteptare. Cererea a fost atât de mare încât pe lângă concertul inițial, care va avea loc pe 12 iunie anul viitor, aici pe Arena Națională, trupa britanică a anunțat că va mai susține și un al doilea concert. Acesta va avea loc la doar o zi distanță, față de primul, respectiv pe 13 iunie 2024.
Trebuie să știți însă că și biletele care au fost puse în prevânzare astăzi pentru al doilea concert sunt deja sold out, însă cei care își doresc cu tot sufletul să ajungă la concert mai au încă o șansă pe 28 iulie, începând cu ora 10, când se vor pune în vânzare biletele pentru publicul general”,
a declarat Mădălina Bichir, reporter NEWSTIME. 

Biletele pentru concertul Coldplay din București pot ajunge și până la 4.000 de lei 

Coldplay va concerta în premieră în România pe 12 și 13 iunie 2024, în cadrul turneului "Music Of The Spheres World Tour". Cei care nu au reușit să cumpere un bilet la concertul Coldplay din etapa presale, mai au încă o șansă vineri, 28 iulie, la 10:00. Există mai multe pachete pe care fanii le pot cumpăra, iar unele dintre ele ajung chiar și până la 4.00o

de lei, însă includ beneficii precum: bilet premium cu loc pe scaun, intrare în culise, posibilitatea de a face o fotografie pe scenă înainte de show, cadouri etc, potrivit infomusic.ro. 

„Și cum cererea a fost într-adevăr uriașă și specula este în floare, deja pe alte site-uri decât cele oficiale găsim bilete care se vând și la prețuri de trei ori mai mari.

Ca să vă faceți o idee, de exemplu, un bilet la categoria standing costa în mod normal 500 de lei, însă acum pe site-urile neoficiale se vinde chiar și cu 1500 de lei. De asemenea, prețul unui bilet pentru concertul trupei Coldplay pornește de la 200 de lei la acces general și poate ajunge, atenție, la peste 4.000 de lei, însă într-adevăr, include mai multe beneficii”, a adăugat Mădălina Bichir, pentru NEWSTIME.