Dacă ți-au plăcut cărțile scrise până acum de Cassandra Clare, cu siguranță vei adora și noua serie a autoarei, având în vedere că păstrează stilul de scris inconfundabil și modul incredibil de descriere a acțiunii și personajelor. Este vorba despre seria Cronicile din Castellane, iar primul volum se numește Prințul din Umbră.

Cassandra Clare, născută Judith Rumelt în 1973, în Iran, dintr-o familie americană (în prezent Judith Lewis- după căsătorie) este o talentată autoare americană, cunoscută pentru romanele sale excepționale în genul literaturii fantasy și young adult.

Clare și-a câștigat notorietatea prin celebra seria "Instrumente Mortale", ce are ca prim volum "Orașul Oaselor". Seria a captivat cititorii cu o intrigă complexă, personaje bine conturate și lumi fantastice fascinante. Datorită popularității, această serie a fost adaptată și într-un serial de televiziune extrem de popular.

O altă serie literară notabilă, scrisă de autoare este "Origini Infernale", care explorează evenimente anterioare seriei "Instrumente Mortale". Universul creat de Cassandra Clare este interconectat, oferind cititorilor o experiență literară amplă și bogată.

Alte cărți populare ale sale includ "Păzitorii", o trilogie ce aduce în prim-plan personaje secundare din lumea "Instrumente Mortale". Clare este apreciată pentru abilitatea de a construi povești captivante, pline de magie, romantism și aventură.

Cu milioane de exemplare vândute în întreaga lume și numeroase premii literare obținute, Cassandra Clare a devenit un nume de referință în literatura fantasy și young adult. Cititorii sunt atrași de universurile complexe pe care le creează și de personajele memorabile, ceea ce confirmă impactul său semnificativ în lumea cărților fantasy contemporane.

Vrem să îți prezentăm pe scurt noua serie și primul volum din aceasta. Cartea Printul din Umbra are o acțiune ce se desfășoară în orașul-stat Castellane. Acolo, elita este compusă din nobili și infractori, care au în comun dorința de putere, bogăție și plăcere. Prințul Moștenitor are drept dublură un orfan, numit Kel. Deși acesta învață tot ce trebuie să știe pentru a înlocui prințul în situații limită, Kel știe că este doar un substitut, iar rolul său va fi acesta întotdeauna.

În afara orașului, trăiește Lin, o vindecătoare foarte pricepută. Ar trebui să locuiască în oraș, însă își dedică viața pentru a-i îngriji pe cei aflați pe patul de moarte. Dintr-o întâmplare nefericită, Kel și Lin se întâlnesc din cauza Regelui Nelegiuiților, care le promite amândurora ceea ce își doresc. Prețul este însă extrem de mare, iar cei doi își dau seama că rețeaua de corupție se întinde mai mult decât credeau.

Cei doi vor trebui să înfrunte adevăruri dureroase.

Astfel, dacă vrei să citești o nouă serie care să te țină cu sufletul la gură, alege Cronicile din Castellane. Comandă primul volum de la BOOKZONE și bucură-te de una dintre cele mai frumoase lecturi din ultima perioadă. De asemenea, verifică site-ul BOOKZONE pentru a afla când apare următorul volum, astfel încât să te bucuri printre primii de cărțile tale preferate.