Prințul Harry a fost prezent la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea, care a avut loc sâmbătă, pe 6 mai 2023. A fost cea mai importantă zi pentru monarhia britanică din ultimii 70 de ani, motiv pentru care Prințul Harry nu a putut să lipsească, chiar dacă soția lui a decis să nu vină.

Citește și: Marii absenți de la încoronarea regelui Charles al III-lea. România va fi reprezentată de Custodele Coroanei şi de preşedintele Klaus Iohannis

Cu doar câteva minute înainte de începerea ceremoniei de încoronare, Prințul Harry și-a făcut apariția la Westminster Abbey. Ducele de Sussex a venit singur, fără Meghan Markle. Prințul Harry a fost ținut departe de Familia Regală în timpul ceremoniei, însă acest aspect nu pare că l-a afectat, cel puțin asta spun imaginile surprinse de la fața locului. Fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea a fost surprins în timp ce râdea cu mai mulți membri din familia sa.

Prințul Harry nu a avut niciun rol la încoronarea tatălui său, motiv pentru care a fost un simplu invitat, fiind așezat în rândul trei al treilea în timpul slujbei de la Westminster Abbey. El nu a fost invitat să se alăture familiei sale la balconul Palatului Buckingham. După încheierea ceremoniei, Ducele de Sussex s-a grăbit să ajungă înapoi acasă, în California, acolo unde se află familia lui.

Unde a fost Meghan Markle, în timp ce Prințul Harry se afla la încoronarea Regelui Charles

Prințul Harry a petrecut exact 28 de ore și 42 de minute în Marea Britanie, înainte să se urce în avionul spre California, relatează jurnaliștii britanici. Ducele de Sussex a vrut să ajungă acasă în timp util, acolo unde era așteptat de familia lui.

Motivul pentru care Meghan Markle nu s-a aflat alături de soțul ei în ziua încoronării are legătură cu fiul lor, Archie. Chiar în ziua încoronării Regelui Charles a avut loc și ziua fiului prințului Harry și a lui Meghan Markle, care a împlinit vârsta de 4 ani. Ducesa de Sussex a rămas în Statele Unite ale Americii pentru a se ocupa de ziua de naștere a fiului ei.

Potrivit imaginilor postate pe internet, Meghan Markle a organizat o petrecere intimă și modestă acasă, unde au participat persoanele apropiate cuplului.

Meghan Markle a făcut un tort special pentru ziua lui Archie, fiind gătit chiar de ea. Soția prințului Harry a decorat și casa cu baloane și panglici, iar la eveniment au participat doar bunica lui Archie, mama ducesei, o prietenă apropiată a lui Meghan Markle, dar și mezina cuplului, prințesa Lilibet.

Mulți au condamnat-o pe Meghan Markle pentru că a lipsit de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Ducesei de Sussex i-a fost reproșat faptul că a respins invitația la încoronare și că le-a negat copiilor săi dreptul de a fi prezenți la un eveniment istoric, unde s-ar fi aflat alături de bunicul și de verișorii lor.

Cum au surprins-o paparazzi pe Meghan Markle, după încoronarea Regelui Charles

După ce l-a sărbătorit pe fiul ei sâmbătă, Meghan Markle a decis ca a doua zi să o petreacă alături de mai mulți prieteni. Paparazzi au surprins-o pe Ducesa de Sussex în California, în timp ce a ieșit la o drumeție cu câțiva prieteni.

Meghan Markle s-a îmbrăcat lejer, însă cu accesoriile necesare unei drumeții, într-o pereche de colanți, un maiou simplu, jambiere, bocanci, maiou, geacă, eșarfă și pălărie. Soția Prințului Harry a fost surprinsă cu zâmbetul pe buze, în timp ce se plimba alături de prietenii ei.