Bucureștiul este un oraș plin de viață, care îți oferă nenumărate oportunități de petrecere a timpului liber și de distracție, indiferent de anotimp și de momentul zilei. Cum toamna s-a instalat deja, iar serile sunt tot mai reci, o parte dintre activități se restrâng, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la întâlnirile cu prietenii. Dacă ai nevoie de idei, noi venim cu câteva sugestii care sperăm să te ajute.

Iată ce poți să faci cu prietenii în București în serile de toamnă: 

Localuri cu terase încălzite 

Pentru că o bună parte din zi o petrecem la interior, la școală sau la serviciu, simțim nevoia să ne petrecem serile în compania prietenilor în aer liber. Iar toamna poți să faci asta, chiar și atunci când afară este rece, pentru că găsești o mulțime de localuri- cafenele, baruri, restaurante- care au terase încălzite.

Aceste idei îți vor fi utile, însă poți descoperi și alte locuri mai aproape de casa ta sau în zona preferată cu o simplă căutare pe Google. De regulă, localurile care oferă această facilitate o fac cunoscută pe site-uri sau rețelele sociale, așa că vei găsi o mulțime de alternative.  

Mergi la teatru sau la cinema 

Toamna, teatrele își încep stagiunea, așa că dacă îți dorești o experiență culturală în compania prietenilor, mergeți împreună la o piesă de teatru.

Bucureștiul este un oraș care îți oferă nenumărate alternative și în acest domeniu, așa că sigur vei găsi ceva pe gustul tău. O altă idee este să mergeți la cinema. Cele mai moderne săli sunt în malluri, iar asta înseamnă că poți să îmbini utilul cu plăcutul și să bifezi și o sesiune de cumpărături. 

Concerte 

Dacă îți dorești ceva mai dinamic și mai distractiv, poți să mergi la un concert.

Bucureștiul găzduiește în fiecare seară mai multe astfel de evenimente și cu siguranță că vei găsi și un artist sau o formație de pe lista ta de preferințe. Vei găsi programul concertelor din Capitală pe Zile și Nopți, astfel că îți poți face planuri cu prietenii din timp. 

Restaurante cu muzică live 

Multe restaurante din București organizează evenimente muzicale și poți savura o masă delicioasă pe ritmuri de muzică de calitate.

Este un mod plăcut de a-ți petrece o seară în compania prietenilor, nu-i așa?  

Cluburi și discoteci 

Bucureștiul este cunoscut pentru viața intensă de noapte și acesta este și unul dintre motivele pentru care atrage un număr mare de turiști străini. Are multe cluburi și discoteci în care poți să petreci până dimineață. Cele mai cunoscute sunt în Centrul Vechi sau în zona Parcului Herăstrău, dar cu siguranță că vei găsi unul, indiferent de zona în care locuiești.