În timp ce telespectatorii urmăresc în fiecare episod jocurile de putere între rivali, “Gomora” îl dezvăluie și pe Gennaro, un membru nemilos al temutei organizatii criminale,  interpretat extraordinar de Salvatore Esposito.

„Sunt incredibil de recunoscător că am reușit să interpretez un personaj cu o evoluţie ieşită din comun și voi fi mândru dacă voi putea aborda rolurile viitoare în același mod în care l-am luat pe Gennaro.

A fost de departe rolul meu cel mai provocator, deoarece călătoria lui s-a schimbat în fiecare sezon, și de fiecare dată a fost un nou puzzle pentru mine”, a spus acesta intr-un interviu acordat publicatiei dramaquarterly.com

Gennaro este fiul liderului clanului, Pietro Savastano (Fortunato Cerlino), care îl alege pe Ciro (Marco D’Amore) pentru a-l pregăti pe Gennaro să devină viitorul lider al bandei.

Pe parcursul serialului, Gennaro ajunge un criminal feroce. Esposito crede că, la fel ca si in cazul lui Walter White din “Breaking Bad”, evolutia personajului lui Gennaro este ceea ce face ca spectacolul să funcționeze.

„Evolutia  lui de-a lungul serialului este, în esență, o evoluție a răului”,   a adaugat acesta.

Cu personajul lui Gennaro reprezentand una dintre forțele motrice ale serialului, Salvatore Esposito marturiseste ca aceasta partitura actoriceasta provocatoare l-a propulsat de pe marginea scenei pe cea a cinematografiei mondiale.

Serialul este popular peste tot pentru că, deși avem de-a face cu o familie criminală italiană, publicul se regaseste in povestile acestea. Oamenii au probleme cu părinții lor, vor să devină mai buni – chiar cei mai buni, sunt angrenati in competitii. În Gomora, desigur, faptul că Gennaro devine cel mai bun este cel mai rău rezultat posibil pentru oamenii nevinovați. Mafia este ceva cu care toată lumea din Italia este destul de obișnuită si nu mai surprinde cu nimic publicul.

Trebuia să oferim ceva mai mult. ”, a adaugat Salvatore Esposito, citat de dramaquarterly.com

Serialul "Gomora", o producție complexă, despre mafia italiană, poate fi urmarit  la Kanal D2, în fiecare miercuri, la ora 22:00.