Fanii îndrăgitului serial “Secrete de familie” se vor bucură astăzi, de la ora 22:00, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2, de noi evenimente captivante prin care vor trebui să treacă eroii producției.

Ceylin este “obsedată” de prezența lui Cetin la nunta tinerei Ferda, care a fost ucisă, și mai mult decât atât, frumoasa avocată este îngrijorată de mesajul pe care l-a primit, în care viața lui Îlgaz este amenințată, dacă acesta va continua investigațiile pentru a afla cine este criminalul tinerei.

Ayten, persoana de legătură a lui Merdan, care lucrează la biroul de avocatură al lui Yekta, continuă să facă investigații pentru a afla ce secrete are controversatul avocat iar Omer, fiul biologic al acestuia, aduce bucurie tatălui său când găsește soluția eliberării din închisoare a lui Haluk.

Dacă va reuși Ceylin să afle cine amenință viața lui Îlgaz, ce detalii cutremurătoare află aceasta, în ceea ce privește cazul Ferda și, cum va reacționa Yekta atunci când află că Haluk are un nou avocat, puteți afla în

această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.