Cine este Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Bravo, ai stil” sezonul 8 vine în fața telespectatorilor cu un show mult așteptat, după ce formatul emisiunii s-a întors la origini. După un casting de sute de fete, doar zece au fost alese să participe la „Bravo, ai stil!” 2023. În continuare o să vă facem cunoștință cu Luiza, una dintre cele zece concurente!

Cine este Luiza, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8

Luiza are 23 de ani, este din Târgu-Jiu și a absolvit Facultatea de Design la Universitatea de Artă și Design din Cluj. Tânăra a mărturisi că a început să muncească încă de la vârsta de 12 ani, când a vândut flori, fructe și legume la piață. În prezent, aceasta este hostess, animator pentru petreceri de copii și creator de conținut.

Tânăra a cochetat și cu modelling-ul. 

„Am venit să iau premiul sezonului 8 Bravo, ai stil. Sunt o persoană creativă, am venit aici să vă arăt și vouă tot ceea ce pot și să puteți să vă inspirați și voi. Până la 23 de ani cred că le-am făcut pe toate. De la 12 ani am început să vând flori la piață, fructe, legume, am promovat tot felul de produse, am pictat copii pe față și încă facă asta la petreceri, am fost hostess, am fost model”,

a declarat Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8.

Luiza de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8, mesaj pentru telespectatori

Concurenta de la “Bravo, ai stil!”, sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar ca unul cameleonic și se declară o persoană creativă. Cu toate acestea, tânăra de 23 de ani este pregătită să vadă ce surprize i-au fost pregătite în parcursul ei la „Bravo, ai stil!” 2023, deoarece simte că sunt multe laturi pe care nu le-a descoperit încă la ea.

„Simt că am mai multe părți pe care nu le-am descoperit. Chiar dacă sunt pe dinafară o persoană creativă, simt că pot din ce în ce mai mult. Simt că experiența asta mă va dezvolta pe mai multe planuri, nu doar creative și stilistice

Dragii mei olteni, dragii mei ardeleni, dragii mei bucureșteni și nu doar, în locul acestei pălării ar merge foarte bine o coroană.

O să vedeți pe parcurs că voi aduce la fiecare ținută povești frumoase, dar și argumente pe măsură. Susțineți-mă și vom câștiga împreună”, le-a transmis Luiza telespectatorilor.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre noile concurente ale emisiunii fenomen „Bravo, ai stil!”: „O să le iubiți, o să le votați”. Noul sezon începe mâine, 2 aprilie, pe Kanal D2

Luiza este una dintre cele zece concurente de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8 și o puteți urmări începând cu data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, doar la Kanal D2, noul post de televiziune din România. Ulterior, show-ul despre modă și stil din România va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00, pe Kanal D2.