Cine este Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, jurnalul de la Kanal D2. Radu Andrei Tudor va fi prezentatorul Jurnalului Kanal D2, odată cu lansarea noii televiziuni din portofoliul Grupului Dogan Media Internațional, ce va începe să emită pe 2 aprilie, de la ora 21:00.

Milioanele de telespectatori îl vor putea urmări începând chiar din prima zi a emisiei noii stații, într-o ediție specială a știrilor Kanal D2, iar apoi, de luni până vineri, de la ora 21:00.

Cine este Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, jurnalul de la Kanal D2

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul televiziunii, Radu Andrei Tudor s-a făcut remarcat în cadrul mai multor emisiuni. Din 2019 și până la anunțul că va face parte din echipa Kanal D2, Radu Andrei Tudor a prezentat telejurnalul principal de la TVR, precum și Telejurnalul TVR1 timp de cinci ani.

Telespectatorii l-au putut vedea pe Radu Andrei Tudor și în emisiunea „Pulsul Zilei”, tot la TVR.

Citește și: Cine este Radu Andrei Tudor, prezentatorul știrilor de la Kanal D2

Jurnalistul a prezentat o serie de evenimente majore, printre care tragedia de la Colectiv, atentatele din Europa sau moartea Regelui Mihai.

În plan personal, celebrul jurnalist și iubita lui, Andreea, au ajuns la starea civilă în urmă cu aproape doi ani.

În luna mai a anului 2022, Radu Andrei Tudor și soția lui au devenit părinți pentru prima dată, după ce pe lume a ajuns băiețelul lor: David Andrei.

Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, primele declarații după venirea la Kanal D2

Radu Andrei Tudor a oferit și primele declarații despre venirea la pupitrul știrilor de la Kanal D2, NEWSTIME.

Celebrul prezentator a mărturisit că se afle în fața celei mai mari schimbări profesionale și așteaptă cu nerăbdare acest nou capitol.

„Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui Grup media puternic, cu o evoluție extraordinară în cei 16 ani de existența. Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007.

De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu și eu în acea echipă.

Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în orașul natal, Piatra Neamț, și urmăream cu mari emoții deschiderea noii stații TV. Iată că suntem în 2023 și mi se împlinește o dorință din adolescență. Am întâlnit aici, la Kanal D2, oameni pe care parcă ii cunosc de multă vreme, cu care am rezonat de la primele minute de conversație.

E o bucurie să fiu alături de telespectatori de la pupitrul Știrilor Kanal D2, îndeplinindu-mi misiunea nobilă de a le aduce, mereu cu responsabilitate, informația relevantă, imparțială, corectă”, a declarat Radu Andrei Tudor.

Pe Radu Andrei Tudor îl puteți urmări la NEWSTIME începând cu data de 2 aprilie 2023, în ziua lansării canalului Kanal D2, de la ora 21:00. Jurnalistul va prezenta știrile de luni până vineri, de la ora 21:00.