La BOOKZONE este disponibil un nou volum din Seria Foc și dorință, scrisă de Jennifer L. Armentrout: Focul din sânge. Este o carte de excepție, care cu siguranță va deveni bestseller la fel ca și celelalte volume din serie. Este o lectură ce te va ține cu sufletul la gură și care cu siguranță nu te va lăsa să dormi până nu vei afla ce s-a întâmplat cu adevărat.

Îți vom spune în continuare despre ce este vorba și îți oferi și câteva informații despre autoare.

Jennifer L. Armentrout este o scriitoare americană, cunoscută pentru bestseller-urile din seria Wicked, Să nu spui niciodată pentru totdeauna, Lasă-mă să te iubesc, Seria Titanii, Mai rece ca gheața și altele. Pasiunea pentru literatură și-a descoperit-o încă din liceu, când în orele de matematică scria pe ascuns diverse nuvele.

În prezent, locuiește în West Virginia și își petrece mare timp din zi scriind sau gândindu-se la următoarele cărți ori. Restul timpului îl petrece alături de soț și de cățelul lor, iar o mare pasiune a autoarei este să vizioneze filme cu zombie.

Genurile pe care le abordează autoarea sunt fantasy, SF și unele cărți au chiar și elemente de dragoste, iar una dintre cărțile sale, Obsidian, ar fi trebuit să fie ecranizată, însă proiectul nu a mai fost posibil.

Autoarea își publică romanele atât în regim self-publishing, cât și prin intermediul unor edituri cunoscute, dar și cu ajutorul unor publicații independente.

Cărțile sale sunt încadrate în categoria Young Adult, dar având în vedere elementele și temele abordate, sunt ideale pentru oricine pasionat de genul fantasy.

În cartea Focul din sange. Seria Foc si dorinta Vol.3, sunt prezentate întâmplările ce au loc după trădarea ce a dus la capturarea Serei de către Falsul Rege al Zeilor.

Există un singur lucru pe care ea îl poate face pentru a împiedica invadarea Dalosului și începerea unui război, dar și pentru a-l elibera pe Nyktos, marea sa iubire.

Știe că nu îl poate manipula cu ușurință pe Kolis, așa că trebuie să găsească planul perfect. Revenantul lui de încredere îi spune că Sera minte, în timp ce tânăra este tot mai îngrozită de adevărurile ce ies la suprafață.

Astfel, pe măsură ce Sera află anumite informații, pune la îndoială ce credea despre datoria ei față de tărâm și despre adevăratul pericol. Știe că mai e foarte puțin până la o confruntare cu Kolis, însă este doar o parte a luptei. Nyktos va încerca să o ajute pe Sera și să o țină în viață, chiar dacă va însemna distrugerea tărâmurilor prin faptul că nu va face ascensiunea la Rege Primitiv al Vieții.

Cu toate acestea, destinele lor s-ar putea să fie mai presus de ceea ce pot controla. În plus, există un element pe care nimeni nu l-a prezis: singurul lucru mai presus de Arae.

Comandă acest volum și află ce s-a întâmplat cu protagoniștii tăi preferați!