Tensiunile ating cote maxime în familia Guralp, astăzi, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 18:45, la Kanal D2.

Pentru Melis situația devine extrem de dificilă, de când Ragîp, infractorul care a răpit-o pe Zeynep, a fost găsit mort în casa în care se ascundea. Cum Melis a fost implicată în tragicele evenimente petrecute recent, acum tânăra se teme că va trebui să răspundă pentru faptele sale în fața justiției.

În familia Bozbey nu mai există liniște de când Alper a „intrat” în casa acestora. Dacă până acum Sîla  era cea care încerca să scape de tânărul care a dezvoltat o obsesie pentru ea, iată că o situație inedită va da peste cap bunul mers al lucrurilor în familia Bozbey.

Kuzey suspectează că ceva nepotrivit se petrece în familia sa și este convins că Alper este implicat în această poveste, care nu pare a fi una demnă de familia sa.

Cum va reacționa Melis atunci când află că este pasibilă de închisoare din cauza faptelor sale și ce descoperire șocantă, care îi vizează direct familia, va face Kuzey, puteți afla azi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.