Contrar aparențelor, de cele mai multe ori, cele mai mari provocări în amenajările de interior apar atunci când se aleg accesoriile. Explicația e simplă, spun specialiștii: utilizatorii tind să acorde mai puțină atenție detaliilor și să se concentreze pe obiectele sanitare mari.

Realitatea arată, însă, că o oglinda cu led baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie nu este un simplu accesoriu, ci contribuie semnificativ la nivelul de confort dintr-o locuință.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, am conceput un scurt ghid practic, ce trece în revistă criteriile esențiale de care să ții cont atunci când alegi oglinda.

Stabilește un interval de preț pentru o oglinda cu led baie, nu un buget fix

Atunci când îți planifici să achiziționezi o oglinda cu led baie, evită să stabilești un buget fix. Specialiștii îți recomandă să optezi pentru un interval de preț, ca să cuprinzi o marjă variabilă, în funcție de situația din piață.

Dacă îți fixezi o sumă fixă, riști să eviți achiziția unui produs de top, care se dovedește a fi o bună investiție pe termen lung, doar pentru că ți-ai setat mental un anumit prag. Oglinzile extrem de ieftine, dar cu funcții smart, trebuie să îți ridice anumite semne de întrebare. Atenție la magazinele de unde faci achiziția: alege magazine specializate în obiecte sanitare.

Atenție la dimensiune, proporții și formă

Există câteva aspecte funcționale esențiale de care trebuie să ții cont atunci când cumperi o oglinda cu led baie. Primele decizii pe care trebuie să le iei țin de proporții, formă și dimensiune. Stabilește încă din faza de plan unde vei poziționa oglinda și ce dimensiune are masca lavoarului cu care vrei să o sincronizezi. Poți folosi creta sau bandă scoci pentru a trasa liniile oglinzii, astfel încât să poți simula proporția oglinzii în ansamblul decorului.

Mai simplu, este să te folosești de softurile gratuite de pe Internet, prin care îți poți concepe un plan al amenajării prin câteva click-uri.

Nu uita de stilul și design-ul oglinzii tale

La fel ca și aspectele funcționale, și design-ul trebuie prioritizat. Oglinda este unul dintre cele mai „vizualizate” elemente dintr-o baie. Nu ai cum să o ascunzi prin artificii estetice, ea va fi tot timpul utilizată și reprezintă un element de bază.

Dincolo de dimensiune, funcții și preț, trebuie să ții cont de aspectul estetic al oglinzii și de modul în care se încadrează ea în ansamblul decorului din încăpere. Dacă vrei să mergi la sigur, cu o opțiune neutră, alege o oglindă smart, cu sistem de control touch și funcție de dezaburire. Se integrează ușor în orice amenajare.

Cauți o oglindă sau o baterie cadă freestanding? Bucură-te de ofertele de pe Elves.ro

Regula de aur, atunci când vine vorba de obiecte și accesorii sanitare, este să te îndrepți spre magazinele de profil. Calitatea produselor va fi cu totul și cu totul alta, față de magazinele universale. Mai mult, poți beneficia de suport, fie că alegi o oglindă sau o cazi freestanding de aici.

Un raport calitate- preț excelent îl vei găsi în magazinul online de profil Elves.ro. Te așteaptă o gamă variată de produse premium, la preț accesibil, dar și o experiență simplă și rapidă de cumpărare. Echipa de la Elves.ro îți stă la dispoziție cu răspunsuri la orice întrebare, atât online, cât și telefonic. În plus, transportul este foarte rapid, acesta fiind un alt avantaj.