Dana Roba a reușit să își ia fetele acasă, chiar dacă părinții soțului ei s-au opus. În perioada în care aceasta s-a luptat între viață și moarte, cele două fiice ale sale, Chantal și Celine, s-au aflat în grija părinților lui Daniel Balaciu, bărbatul care a lovit-o cu bestialitate.

Citește și: Dana Roba îl acuză pe Daniel Balaciu că i-a furat suma de 20.000 de euro, sumă pe care a strâns-o în urma muncii depuse în ultimii ani

Daba Roba a revenit în județul Arad, la Semlacul Mic, împreună cu un avocat, pentru a își lua fetele acasă. Ea a fost nevoită să sune la Poliție pentru a îi convinge pe părinții soțului ei să îi dea fiicele. Dana Roba a dezvăluit că a depus deja actele de divorț și dorește custodia totală a fetelor. Make-up artista este hotărâtă să îl vadă pe soțul ei în închisoare, după ce a fost la un pas să își piardă viața din cauza lui.

„Am un avocat foarte bun în Timișoara și am înaintat deja actele de divorț. Cu siguranță orice judecător va înțelege situația și mă va divorța. Doresc ca judecătorul respectiv să se gândească dacă aș fi fata lui și dacă ar păți ce am pățit eu, care ar fi cauza și motivele pentru care ar ajuta-o să divorțeze. Vreau să ajungă la închisoare, astfel merită să plătească.

A vrut să mă omoare. Nu cred că îl va băga cineva în seama dacă el nu va dori să divorțăm. Doresc ca divorțul să-mi fie acordat de la primul termen. Înainte cu două zile trebuia să divorțez pe cale amiabilă și voiam să rămân pe numele lui. Acum, după ce această traumă, nici vorbă. Va fi cel mai greu din lume ca eu să fiu pe numele Roba, iar copiii pe numele lui”,
a mărturisit Dana Roba, potrivit Cancan.ro.

Dana Roba nu își dorește ca fiicele ei să își mai vadă tatăl: „Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol”

Dana Roba a mai dezvăluit că a cerut să obțină custodia totală a fetelor. Vedeta nu vrea că Chantal și Celine să își mai vadă tatăl. Ea a promis că va fi o mamă bună și se va ocupa singură de educația lor, iar cea mai mare dorință a ei este să le știe

în afara oricărui pericol. În aceste momente, Daniel Balaciu se află în arest preventiv. 

„Am cerut să am custodie totală. El este un om periculos și nu-l doresc în preajma fetelor mele. Nu-mi doresc ca fetele mele să trăiască în pericol. Voi avea grijă de ele și mă voi ocupa singură de educația lor. Voi fi o mamă foarte bună. Un judecător bun va face ca fetițele să fie doar în grija mea.

Nu vreau ca fetițele să-l mai vadă. El nu a vrut să mă bată, a vrut să mă omoare. Este o diferență în a-ți da două palme și opt ciocane în cap. Nu zic că nu sunt femei rele de gură, dar eu șapte ani și jumătate am muncit ca sclava. Nu am avut un prenatal, un concediu. Lucram până cu o zi înainte să nasc și mă duceam la muncă după zece zile de la naștere”, a mai spus Dana Roba.