Deea Maxer se reprofilează la patru luni după divorțul de fostul soț, Dinu Maxer. În timp ce era căsătorită, bruneta lucra alături de soțul ei, fiind de nedespărțit la evenimente. Vedeta și-a început o viață nouă, iar acum vrea să se detașeze complet de fostul soț și din punct de vedere profesional. Domeniul din care va începe să profeseze nu îi este străin, ba chiar a cochetat toată viața cu el. 

Citește și: „Te blestem”. Mesajul postat de Dinu Maxer, după ce fiica Deei Maxer s-a afișat în brațele lui Robert Drilea

Fosta soție a lui Dinu Maxer a început un curs de perfecționare a machiajului. Deoarece machiază de mai bine de 15 ani, bruneta a vrut să mai urmeze un curs pentru a stăpâni și mai bine domeniul de beauty.

Ea le-a transmis fanilor săi că în curând va da drumul și programărilor. 

„Am fost întrebată de cineva dacă acest curs de make-up pe care îl fac acum îl fac pentru mine. Nu...nu este cazul, pentru că eu mă machiez de peste 15 ani, în spectacole, în evenimente sau emisiuni de televiziune. Fiind înconjurată de make-up artiști și fiind pasionată de acest domeniu am știut să fur meserie de la ei...secretele

din acest domeniu. Inclusiv informații de bază pe care le-am pus în aplicare pe mine sau pe prietenele mele. Acum vreau să vă mărturisesc că fac un curs de perfecționare la academia prietenei mele pe care o cunosc de peste zece ani.

Este o persoană care este doxă de informație, iar pe mine mă interesează să știu baza, foarte, foarte bine. În momentul de față eu am terminat cursul, acum sunt la practică.

Atunci când mă refer la acea bază de a învăța, eu nu mă refer la aplicatul culorilor sau la ordinea produselor pentru că eu am mai lucrat în sensul acesta și știu să fac asta. Însă, mă interesa de la acest curs să învăț despre forma feței, despre fizionomii, despre corecții, despre forma ochilor, despre transformări, despre cum corectăm sau îmbunătățim anumite trăsături și apoi să le pun în practică.
Deci, eu sunt în zilele de practică acum, cursul l-am terminat. În curând o să vă dau și liber la programări, pentru că eu voi începe să machiez. Bineînțeles pentru evenimente sau altă zi în care trebuie să aveți o schimbare”
, le-a spus Deea Maxer fanilor ei. 

Deea Maxer a fost criticată că și-a refăcut viața! Cum a răspuns criticilor: „Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte” 

Deea Maxer și-a asumat noua relație cu iubitul ei, Robert Drilea, la scurt timp după divorțul de Dinu Maxer. Mulți fani au criticat-o pentru că s-a afișat atât de repete cu un nou bărbat, în special pentru că petrece deja foarte mult timp alături de fetița din fosta căsnicie. Bruneta a mărturisit că este afectată de multe comentarii pe care le primește cu privire la acest subiect și le-a permis prea multor oameni să își dea cu părerea despre viața ei. 

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele.Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează, pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui. Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei”,  a spus Deea Maxer, în emisiunea Teo Show.