Kanal D2 este televiziunea generalistă din portofoliul Dogan Media, cu un conținut inovator ce pune accent pe un mix îndrăzneț de TV, Radio și Digital. Postul TV a intrat pe piața media din România în aprilie 2022, ca o alternativă atractivă de consum TV, cu o grilă foarte variată, răspunzând celor mai exigențe gusturi ale unui public eterogen.

Grila Kanal D2 conține emisiuni fresh de divertisment și actualitate, seriale internaționale, programul de știri.

“Follow us!”, show-ul prezentat de Teo și Ilinca Vandici, în fiecare zi, de luni până joi, de la 21:00, emisiunea de interviuri “În Oglindă”, cu Mihai Ghiță, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 23:30, “Invitatul de 12”, show-ul de fiecare duminică, de la ora 12:00, cu Cosmin Cernat intervievator și prezentator, dar si “Play IT”, emisiunea despre IT&C, prezentată de Bianca Iordache in fiecare sambata de la 17:15, sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale grilei Kanal D2.

Seară de seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Radu Andrei Tudor le aduce telespectatorilor informația diversă și relevantă a zilei, într-un spectacol al știrilor care contează.

Cele mai memorabile seriale turcesti precum “Mă numesc Zuleyha”, “Poveste din Anatolia” sau “Secrete de familie le oferă telespectatorilor Kanal D2 povești de viață impresionante și personaje unice, în care aceștia se regăsesc. Ernest cu “Ochii din umbră” îi ține pe cei din fața micilor ecrane cu sufletul la gură sâmbătă și duminică, de la 20:00, iar cele mai intense povești

găzduite și spuse cu empatie și emoție la “Trăiri alături de Andreea Mantea” pot fi urmărite în fiecare vineri, de la 21:00, la Kanal D2.

Fanii reality show-ului ‘Bravo, ai stil!” au parte de porția de nostalgie și bucurie putând urmări, la Kanal D2, ediții care au făcut istorie.

Mai multe detalii despre programele oferite de Kanal D2 puteți afla zilnic urmărind grilă TV afișată pe site-ul oficial al stației.

Va invitam sa urmariti zi de zi programe dintre cele mai atractive, la Kanal D2, un mix de enternainement, infomatie si cele mai bune seriale, pentru un public larg, cu optiunile dintre cele mai diverse.