Dogan Media Internaţional a facut un pas strategic, lansând o nouă televiziune generalistă, Kanal D2.  Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, venind ca o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă. Kanal D2 se adreseaza unui public eterogen, activ, dinamic, caruia ii va oferi diversitate, continut fresh intro abordare proprie.

Kanal D2 doreste sa raspunda nevoilor de relaxare a telespectatorilor, oferind in acelasi timp productii originale si continut inovator, informatii relevante, divertisment de calitate si seriale fenomen.

 

Grila de programe Kanal D2 este una variata, cuprinzand tronosoane pentru emisiuni de divertisment, Stiri si seriale atat turcesti, atat de iubite de publicul larg, cat si productii internationale. Astfel, Cinemondo va fi un tronson al serialelor străine, o ofertă variată de povești captivante, special alese pentru Kanal D2, în Day Time, ce vor putea fi urmarite de luni până vineri de la ora 15:00. Producții fresh, premiate la nivel internațional, îi vor invita pe telespectatori într-o călătorie prin care aceştia pot descoperi multiple perspective ale unor culturi și spații geografice diferite.

De asemenea, pe tronsonul dedicat serialelor turceşti, de la ora 18:00, la Kanal D2, vin cele mai de succes producţii ale genului, în buna tradiţie de trendsetter a grupului Dogan Media International.

Dogan Media International, subsidiara a Dogan Holding, si-a dezvoltat operatiunile in Romania din 2007, odata cu intrarea pe piata media din Romania a televiziunii generaliste Kanal D, statie care se afla in prezent in top trei statii TV, de multe ori pozitionandu-se pe primul si al doilea loc in audiente.

Grupul Dogan Media International s-a dezvoltat in timp, cu crearea proprietatilor online  kanald.ro , kanald2.ro, stirilekanald.ro wowbiz.ro kfetele.ro  si  radioimpuls.ro. In martie 2019, Radio Impuls, o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii, intra in portofoliul Dogan Media International, alaturandu-se statiei TV Kanal D si Kanal D2.

Dogan Media Internațional a intrat pe piața din România în 2007, odată cu lansarea televiziunii Kanal D, iar în cei 16 ani și-a consolidat poziția, devenind un Grup

media integrat, un centru creativ, ce oferă conținut diversificat, disponibil pe TV (Kanal D și, din 2 aprilie, Kanal D2), Radio (Radio Impuls) și Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, Kfetele.ro, radioimpuls.ro și canalele de YouTube WOWNews și TheXclusive). Dogan Media Internațional, prin Kanal D, Kanal D2, Radio Impuls și divizia Digital, va aduce în continuare conținut de calitate și plusvaloare pentru piața media din România, prin intermediul unei perspective fresh, inovative.