Kanal D2 le aduce fanilor serialelor turcești cu o nouă producție impresionantă, "Dragoste și speranță/ titlul original "Aşk Ve Umut", începând din 10 iulie, de la 19:00, la Kanal D2. Serialul turcesc, ce va fi difuzat de luni până vineri, de la 19:00, vine în fața telespectatorilor cu o intrigă bine conturată în care se împletesc iubirea, speranța și puterea de a o lua de la început.  Noul serial are în prim plan povești imposibile de iubire, eterna lupta între generații și conflicte domestice care pot destrama o familie.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Eroina noului serial ce va fi difuzat de Kanal D2 este Zeynep, interpretată de Eda Elif Başlamışlı, o tânăra inocentă și optimistă, care a şi-a trăit copilăria si adolescenţa într-un orășel liniștit. Ajunsă în tumultul unui mare oraș, Zeynep învață să trăiască într-o lume căreia simte că nu îi aparține, o lume dominată de bani, putere și orgolii.

Tânăra caută protecție în casa unei familii puternice din Istanbul, însă se simte înstrăinată și singură. Dar ceea ce nu știe este că se află sub același acoperiș cu tatăl său, pe care îl crede mort. Tânăra își regăsește speranța când se îndrăgostește de Ege, interpretat de Furkan Okumuş, un bărbat care are totul, mai puțin ceea ce își dorește cu adevărat, iubire. Alături de Zeynep, acesta va învața să lase garda jos, însă iubirea imposibilă dintre cei doi tineri va fi supusă multor provocări din partea celor apropiați.

Intrigi de iubire se desfășoară în paralel, iar telespectatorii vor trăi la maximum emoția alegerilor dificile și a rivalităților în iubire.

Un personaj important al serialului, în jurul căruia gravitează o sumedenie de povești este Elif, interpretată de Cemre Kurum, o tânăra frumoasă, inteligență și hotărâtă să obțină ceea ce își dorește de la viață, pentru a-și depăși condiția socială. Îl iubește pe Kuzey, interpretat de Hakan Dinçkol, încă din copilărie.

 Iubirea lor este pusă la grea încercare de Handan, interpretată de Gamze İğdiroğlu. Cele două femei, Elif și Handan, pornesc un adevărat război, presărat de minciuni și secrete, pentru a-l cuceri pe Kusey.

Nu ratați din 10 iulie, de la ora 19:00, “Dragoste si speranţă”, un nou serial dominat de intrigi puternice, de luni până vineri, la Kanal D2!