Astăzi, de la ora 19:00, în serialul ”Dragoste și speranță”, fanii producției vor avea parte de momente emoționante, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2.

Elif trăiește cele mai urâte momente din viață sa. Tânăra, îndrăgostită de Kuzey, este obligată să asiste la întregul eveniment ce urmează a se petrece între acesta și Handan. Elif nu își imagina vreodată că bărbatul pe care îl iubește din copilărie va renunța la iubirea lor.

Singura care înțelege ce este cu adevărat în inima lui Kuzey este Naciye, mama acestuia, care a înțeles că între fiul ei și Elif sunt sentimente adevărate, și că Handan nu este potrivită pentru a-i fi soție.

Bulent, care își iubește soția foarte mult, deși aceasta vrea să divorțeze de el, încearcă, pentru ultima data, să preîntâmpine divorțul ce se anunță între cei doi soți.

Dacă va reuși Bulent să-și convingă soția să rămână împreună, și ce veste neașteptată va primi Kuzey din partea lui Elif, care poate schimba viețile tuturor, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, urmarind un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.