In această seară, de la 22:30, cinci doamne si domnisoare vor intra in “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, răspunzând astfel provocării de a găsi soluțiile definițiilor cuvintelor care celebrează renașterea naturii si feminitatea.

Citește și: La 16 ani, Kanal D îi premiază pe fani! Sărbătorim împreună 16 ani de Kanal D cu un super concurs! Iată ce trebuie să faci pentru a participa!

Editie speciala "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" de 1 Martie, la Kanal D

Celebrul prezentator le-a întâmpinat cu flori, mărțișoare si voie bună. Pentru Dan Negru, 1 Martie are o semnificație aparte.

"Pentru mine 1 Martie inseamnă mama, Codruța, sotia mea si Dara, fiica mea. Sunt un mai mare admirator al zilei de 1 Martie. In copilărie, pregăteam felicitari pentru mama la școala si i le dăruiam cu mare bucurie.

Doamnelor si domnisoarelor le urez să petreacă inceputul primăverii în familie, să se bucure de copii, de natură, de tot ceea ce este frumos"
, a declarat Dan Negru.

Cui va purta noroc astăzi noroc mărțișorul în “arena” cuvintelor si care doamnă sau domnisoară va reuși să dea cele mai multe definitii corecte, vedeti urmărind o editie de colecție "Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, pe 1 Martie, de la ora 22:30, la Kanal D.

              Și pentru că mărțișorul vine la “Jocul cuvintelor”, să îl intâmpinăm cum se cuvine cu o definiție( sursa: dexonline)( mărțișor, mărțișoare- substantiv neutru;  Mic obiect de podoabă legat de un fir împletit, roșu cu alb, care se oferă în dar ca semn al sosirii primăverii, mai ales femeilor și fetelor, la 1 martie; sinonime: marț, mărțiguș, mărțăruș).

Citește și: Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe