Ionuț  Cătălin Fasole a dispărut duminică dimineața, după ce a lăsat un mesaj de adio pe contul său de Facebook. Familia lui, îngrijorată că nu mai primea vești și că nu răspundea la telefon, a alertat autoritățile. Bărbatul din localitatea Limanu, județul Constanța, a fost văzut ultima dată în Mangalia, conducându-și mașina.

Autoritățile au început imediat căutările, însă motivele dispariției rămân neclare, iar cei apropiați nu își pot explica gestul său extrem.

În noaptea dintre 26 și 27 octombrie, la ora 1:36, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„V-am iubit și v-am respectat, cât și cum am știut. Să mă iertați“, a scris Ionuț pe rețeaua de socializare, iar apropiații s-au alarmat.

Apel pentru găsirea lui Ionuț! Bărbatul din Constanța este de negăsit 

Familia lui a contactat imediat Poliția, după ce nu au mai reușit să comunice cu el, iar autoritățile au fost alertate rapid, inițiind căutările pentru a-l găsi.

Se fac apeluri către oricine ar putea avea informații despre locul în care s-ar fi putut îndrepta sau despre traseul său. Echipele de căutare explorează mai multe piste, iar orice detaliu suplimentar ar putea fi crucial pentru a-l găsi pe Ionuț.

„Dacă aveți informații despre locul în care s-ar putea afla sau alte detalii relevante, vă rugăm să contactați de urgență poliția sau familia”,

au transmis apropiații lui Ionuț, pe rețelele de socializare. Un apropiat a cerut tuturor internauților să distribuie informațiile mai departe, în speranța că poate cineva îl va găsi pe Ionuț. De asemenea, acesta a postat și o fotografie cu mașina în care se afla atunci când a fost văzut ultima dată.

Citește și: VIDEO Frații dispăruți, din Hunedoara, au fost filmați de presupuși răpitori. Cazul a luat o întorsătură dramatică

Persoanele care dețin informații relevante sunt invitate să le comunice autorităților. În acest moment, echipele de căutare explorează mai multe direcții, iar orice detaliu suplimentar ar putea fi esențial pentru a-l găsi pe tânăr.