”Familia Borgia” este o producție spectaculoasă care ne conduce în perioada lui Leonardo Da Vinci, a lui Michelangelo și Machiavelli, dominate atât de creativitate extraordinară și de realizării intelectuale de neegalat, dar și de crime, trădări și războaie. Serialul încărcat de dramatism6 relatează ascensiunea cardinalului spaniol Rodrigo Borgia (interpretat de  John Doman), un om care a căutat să stabilească o adevărată dinastie.

Telespectatorii Kanal D2 au posibilitatea de a cunoaște viețile membrilor temutei familii, odată cu difuzarea acestei producții ce poate fi urmărită în fiecare zi de luni și marți, de

la ora 22:00, la Kanal D2.

Numele lui Rodrigo Borgia avea să devină sinonim cu cruzimea, iar domnia sa ca Papă va  rămâne în istorie ca un capitol foarte sângeros din istoria Bisericii Catolice. Rodrigo Borgia a avut patru copii: Juan (interpreetat de  Stanley Weber), fiul cel mare, un individ  lipsit de scrupule și foarte orgolios; Cesare( Mark Ryder), un tânăr în interiorul căruia se dă o luptă între credință și natura6 lui întunecată, violentă; Lucrezia( Isolda Dychauk), tânăra care își descoperă puterea

seducției, și Goffredo( Niccolò Besio), un copil nevinovat care avea să ajungă la majorat într-o familie sfâșiată de conflicte.

Nu ratați astăzi, de la ora 22:00 un nou episod plin de suspans și intrigă din serialul ”Familia Borgia”, numai la Kanal D2.