Zi foarte importantă în istoria României, data de 1 decembrie scoate la iveală cele mai patriotice sentimente din români, care își amintesc în această zi de părțile frumoase ale țării noastre și de casă, în cazul românilor care au plecat deja de ceva timp la muncă peste hotare.

Urări și mesaje de „La mulți ani!” de 1 decembrie 2023 

„Ne face deosebită plăcere să colaborăm cu oameni de excepție ca dumneavoastră.

Adevărați români. La mulți ani încununați de succes si prosperitate!”

„Ziua Naționala a României este prilej de mare bucurie pentru toți romanii.Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepție și să fiți mândru că sunteți român.”
„Cu ocazia Zilei Naționale vă doresc succes în activitate și să vă bucurați de cele mai frumoase realizări. La mulți ani de prosperitate si bunăstare!”

„Cu ocazia Zilei Naționale a României vă transmit cele mai sincere urări de bine și vă doresc un viitor prosper și fericit.La mulți ani!”
„De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim patria și s-o respectăm. La mulți ani române, fii mândru de țara ta!”

„Oricât de departe vei merge, dorul de cei dragi te va face să te gândești la patria ta.

La mulți ani, români!”

„Fie ca 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multă, multă bucurie alături de cei dragi si apropiați.”

„De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României, vă doresc distracție plăcută și să vă bucurați că sunteți român. La mulți ani plini de realizări!”

Citește și: La mulți ani, România! Mesaje, urări și felicitări pentru 1 Decembrie 2023

„Fie ca această zi să-ți aducă familia aproape! La mulți ani!”

„Cei care sunt plecați departe duc dorul mai adânc patriei lor. La mulți ani tuturor celor care își iubesc țara!”

„La mulți ani, români frumoși de pretutindeni! Sacrificiile făcute de strămoși să nu fie uitate de generațiile viitoare.”

„La mulți ani, români! La mulți ani, România! Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, eu vă urez tuturor un final de an excelent, plin de realizări și voie bună.

Nu uitați să vă mândriți mereu că sunteți români, pe oriunde mergeți!”

„Sărbătoriți cu inima deschisă această frumoasă sărbătoare dedicată nouă, românilor de pretutindeni. Fie ca pacea și liniștea să se instaleze în casele tuturor, iar anul 2024 să fie promițător și plin de belșug și bucurii. La mulți ani!”

„La mulți ani, România! La mulți ani, prieteni! La mulți ani, români de pretutindeni!”

„La mulți ani României, tuturor românilor și celor ce simt și gândesc românește!”

„Dumnezeu are grijă de neamul românesc. Astăzi este despre noi, dragi români, despre idealurile, eșecurile și reușitele noastre. Astăzi îi cinstim pe cei care s-au zbătut și au murit pentru ca nouă să ne fie bine. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”

„La mulți ani tuturor! Dacă te-ai prins în horă, joacă până la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!”

„1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Ne face plăcere să transmitem salutările noastre unui client și unui român deosebit. La mulți ani și petrecere frumoasă de Ziua Națională!”

„Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an, de aceea țin să-ți urez La mulți ani!”

Citește și: Mesaje de Ziua Națională a României 2023: „Oricât de departe vei merge, dorul de cei dragi te va face să te gândești la patria ta. La mulți ani, români!”

„La mulți ani romani, oriunde v-ați afla! La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!”

„Cu prilejul Zilei naționale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urări de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!”

„Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulți ani române, la mulți ani România!”

„De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României, vă doresc distracție plăcută si sa va bucurați ca sunteți roman. La mulți ani plini de realizări!”