Kanal D și SOS Satele copiilor vă invită la cel mai mare festival caritabil, FestiSAT, sâmbătă, 7 octombrie, în București, ce marchează 30 de ani de activitate a SOS Satele Copiilor în sprijinirea a mii de copii aflați în situații dificile. Amfitrionul spectacolului, Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, de la Kanal D2, alături de Diana Podaru, General Manager SOS Satele Copiilor, s-au aflat astăzi în platoul Știrilor Kanal D, și au oferit mai multe detalii despre FestiSAT, un spectacol grandios, cu artiști mari ai scenei românești.

Kanal D a sprijinit de-a lungul anilor eforturile asociației, iar pe 7 octombrie vedetele Kanal D și Kanal D2 se vor afla  alături de cei prezenți la FestiSAT pentru a celebra oamenii care fac bine- reprezentanți ai asociației, voluntari, donatori -,  precum și pe copiii care beneficiază de activitatea asociației.

Pe scena evenimentului se vor urca mari artiști români ai momentului: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj și DJ Alex Super Beats vor face un adevărat spectacol în fața celor prezenți.

Iar copiii alături de părinții lor se vor putea bucura și de o serie de activități în aer liber, relaxare, macare savuroasă în zonele de food trucks și de un întreg vibe de festival.  (Adresa unde are loc evenimentul -  Năstase & Marica Sports Club , Bucuresti,  intrarea Țărmului, lângă SOS Satele Copiilor- Calea Floreasca)

Este foarte important să reușești să faci niște copii să zâmbească, iar SOS Satele Copiilor face asta de 30 de ani; oamenii de la SOS Satele copiilor au o misiune nobilă și

îi felicit încă o dată pentru tot efortul lor.(...) Va fi un eveniment pe care, cu siguranță, oamenii care vor participa nu îl vor uita prea ușor", a spus Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME, de la Kanal D2.

" Peste 100.000 de beneficiari am susținut până în acest moment; în cei 30 de ani i-am putut sprijini doar cu ajutorul donatorilor, al oamenilor de bine. FestiSAT

are toate ingredientele unui festival de succes.   Cei prezenți se vor putea bucura de muzică bună, activități în aer liber pentru copii și părinți, relaxare, mâncare savuroasă de la food trucks, vibe de festival și un strop de nostalgie. Oamenii cu suflet mare care doresc să pună umărul la un viitor mai bun pentru mii de copii din România pot achiziționa un bilet accesând  www.sos-satelecopiilor.ro/festisat/   . FestiSAT este un eveniment caritabil, iar fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru susținerea proiectelor sociale ale SOS
Satele Copiilor România
”, a declarat Diana Podaru, General Manager SOS Satele Copiilor.

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părinților și îi ocrotește pe cei care riscă să o piardă. Asociația SOS Satele Copiilor România are în prezent patru sate SOS, în București, Cisnădie, Bacău și Prejmer, unde oferă îngrijire alternativă pentru sute de copii.

În cei 30 de ani de activitate SOS Satele Copiilor, peste 500 de copii și tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial; peste 1.300 de familii vulnerabile au fost ajutate să depășească situații dificile; peste 4.500 de copii au fost sprijiniți să rămână alături de părinți, în familie. În prezent, există  peste 100.000 de beneficiari  în toate programele SOS Satele Copiilor.

SOS Satele Copiilor România derulează la nivel național programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunitățile de tineri, Asistență maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistență Comunitară, Centrul de consiliere și sprijin pentru copii și părinți, Centrul de zi), dar și programe educaționale (SOS Planet AfterSchool), precum și o serie de proiecte pentru tinerii aflăți în situații de risc, atât din sistemul de protecție, cât și din mediul rural sau familii vulnerabile. Din 2022, SOS Satele Copiilor implementează și programe dedicate familiilor din Ucraina. Mai multe detalii despre activitatea asociației și modalitățile prin care puteți ajuta copiii care au nevoie de sprijin, aflați accesând  https://www.sos-satelecopiilor.ro/. Va mulțumim pentru implicare!