Serialul „Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale

Sancar (Engin Akyürek) și Nare (Neslihan Atagül) au tânjit întotdeauna după dragoste. Ei se întâlnesc și se îndrăgostesc încă din copilărie, însă știu că trebuie doar să aștepte să fie suficient de mari pentru a se căsători. În noaptea nunții lor, o revelație uimitoare a lui Nare le schimbă pentru totdeauna viața și le pune dragostea în așteptare până în noaptea unei alte nunți mulți ani mai târziu.

Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador turc și o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să trăiască și să crească în mai multe orașe din diverse zone ale lumii: Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa. Sancar a aflat despre lumea cea mare de la Nare, în timp ce tânăra a aflat despre țara ei de la Sancar. Tânjind în permanentă unul după altul, se cei se văd doar câteva zile pe an, iar iubirea lor crește odată cu scurgerea timpului. Firesc, se fac planuri de căsătorie. Dar în noaptea în care își unesc destinele, Nare dispare.

Legenda prinde viață odată cu această dispariție total inexplicabilă, unii susținând că tânăra a fost înghițită de ape, alții vehiculând ideea că această ar fi fugit din țară. Mai mult, o baladă despre frumoasă fată dispărută începe să circule, punând pe jar imaginația tuturor.

Serialul „Fiica ambasadorului”, cu Neslihan Atagül și Engin Akyürek în rolurile principale, va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 19:00, la Kanal D2.