În această seară, în noul episod din serialul ”Rocco Schiavone”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, îl regăsim pe celebrul inspector pus în fața unor noi provocări ale vieții.

Îngrijorarea lui Rocco crește de la o zi la alta, de când a aflat că Enzo Baiocchi colaborează cu autoritățile, iar polițistul se teme să nu se afle unde este ascuns cadavrul lui Luigi, fratele infractorului.

Rocco este șocat când află că este de negăsit cadavrul lui Luigi, mai ales că însuși polițistul l-a îngropat pe cel care i-a ucis soția.

Costa nu-i da pace lui Rocco în cazul Romano Favre, după ce inspectorul l-a arestat pe Michelini, acuzându-l de crimă. Michelini însă nu se lasă și își angajează unul dintre cei mai de temut avocați, iar Costa se teme că infractorul va fi eliberat dacă Rocco nu vine cu mai multe dovezi care să-l incrimineze pe Michelini.

Un nou caz își face loc în viața inspectorului Rocco, iar acesta află că o mașină plină cu milioane de euro, ce trebuiau transportați de la un cazinou către banca din Aosta, a dispărut fără urmă. Enrico Manetti și Ruggero Maquignaz, angajați ai cazinoului și cei care conduceau dubița blindată, vor deveni principalii suspecți în acest caz.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul ”Rocco Schiavone” difuzat numai la Kanal D2.