Lupte acerbe între clanurile mafiote vor continua să atragă atenția telespectatorilor, în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, la Kanal D2.

Un război în toată regulă între bandele mafiote se desfășoară cu repeziciune în Forcella, pentru câștigarea pieței substanțelor interzise. Grav afectat de tot ceea ce se întâmplă în cartierul pe care îl <conduce>, Enzo crede că acest măcel se datorează tot lui Valerio, tânărul care dorea să ia locul șefului său.

Acum Enzo vrea să îi ucidă pe frații Capaccio care se fac vinovați de întreg dezastrul.

Citește și: Ciro Di Marzio, un personaj cu lumini și umbre; cine este actorul care îl interpretează pe liderul mafiot în “Gomora”

Enzo apelează la sprijinul Patriziei pentru a se uni în lupta împotriva fraților Capaccio iar decizia mafiotei este decisivă în acest război teribil între clanuri.

Cum va răspunde Patrizia solicitării lui Enzo și ce planuri are mafiota pentru a-și păstra independența în conducerea zonelor pe care le gestionează, aflați în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.