În această seară, de la ora 22:30, fanii îndrăgitului serial “Gomora”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, îl vor regăsi pe Ciro di Marzio, mai puternic și înverșunat că oricând, în războiul pornit împotriva lui Gennaro Savastano.

Ciro continuă seria atacurilor împotriva clanului Savastano, iar Genny este vizibil afectat de teribilele evenimente care-și pun amprenta asupra familiei sale dar și a afacerilor. Parte dintre teritoriile administrate de Gennaro sunt distruse de <soldații> lui Ciro, iar Secondigliano este la un pas de declin.

Văduva Gentilomului pregătește o răzbunare teribilă la adresa lui Gennaro, după ce acesta i-a ucis soțul și, până și Ciro este înfiorat de planul diabolic pe care îl are femeia și încearcă să îi <tempereze> acțiunile. Ciro își dorește ca răzbunarea alianței să se răsfrângă direct asupra dușmanului lor de moarte, și nu către familia acestuia, însă rămâne de văzut dacă văduva Gentilomului va accepta.

Gennaro face demersuri pentru a-și recupera fiul, luat din căminul părintesc de către autorități, în urma denunțului făcut de Carmelo Lo Diacono. Acum, avocatul care trebuie să ajute la reîntoarcerea în sânul familie a micuțului Pietro este constrâns să rezolve imediat această problemă. Azzura continuă presiunile la adresa soțului său, și nu doar pentru a-i aduce fiul înapoi, ci și pentru că vrea să îl ucidă pe Ciro.

Presiunea pe care o resimte Gennaro Savastano este uriașă iar dacă totul va merge așa cum plănuiește mafiotul, el și familia vor pleca într-un loc știut numai de ei, pentru a fi în siguranță.

Cum reușește Ciro să ajungă la cel mai de preț om pentru Gennaro și cine va fi persoana care va fi nevoită să își <vândă> familia, în schimbul libertății, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.