Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf este anunțul momentului în showbiz-ul românesc. După mai bine de 7 ani de căsnicie, cei doi au deci să o ia pe drumuri separate. Au existat de-a lungul acestui an mai multe zvonuri cu privire la divorț, însă cei doi le-au negat de fiecare dată. Lucrurile sunt cât se poate de clare de această dată, ceea care a confirmat divorțul fiind chiar Oana Zăvoranu.

Vedeta a mărturisit că este o femeie liberă și a glumit că așteaptă „pretendenții”. 

Citește și: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu...

așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”
, a spus Oana Zavoranu, pentru un post de televiziune. 

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul pe Instagram! Ce mesaj le-a transmis fanilor 

Există mai multe zvonuri cu privire la motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, zvonuri pe care niciunul dintre ei nu le-a comentat până în acest moment.

Unul dintre ele este că Alex Ashraf ar fi băgat divorțul, iar acum locuiește alături de noua lui iubită, potrivit Cancan.ro.  Fostul iubit al vedetei a fost contactat și a făcut primele declarații despre știrea momentului. El i-a spus reporterului cu care vorbea la telefon că nu știe ce știri au apărut în presă și că vrea să fie comentat mai târziu, deoarece se afla la volan. 

„Nu știu ce a apărut. Nu comentez nimic. Acum conduc, sună-mă puțin mai târziu că n-am semnal, sunt la volan. Nu te aud ce spui”, a declarat Alex Ashraf, pentru Spynews.ro.

După ce s-a aflat de divorțul de Oana Zăvoranu, Alex Ashraf a făcut un gest neașteptat. Fostul soț al Oanei Zăvoranu și-a dezactivat contul de Instagram, gest care i-a luat prin surprindere pe fani.

Nici Oana Zăvoranu nu a uitat de activitatea ei pe rețelele de socializare și a șters toate fotografiile cu fostul ei soț. Ea a postat și o fotografie, iar în descriere le-a transmis tuturor că se bucură să fie din nou o femeie liberă. 

„In sfârșit sunt o femeie libera! Aștept pretendenții care se uitau de pe margine si salivau…. glumesc…
Sunt plina de iubire si încredere in tot ce vine bun spre mine! Va pup si va iubesc mult”,

este mesajul postat de Oana Zăvoranu, pe pagina ei de Instagram. 

În secțiunea de comentarii, fanii și-au arătat susținerea pentru vedetă. Oana Zăvoranu a primit mesaje de încurajare din partea fanilor și câțiva pretendenți au ieșit deja la înaintare cu invitații în oraș.

„Multă putere, credință și liniște”, „Te invit diseară sa luam cina împreună. Te rog sa fi gata la 20:00. Fără comentarii. Știu ca abia aștepți”, „Multă putere, sănătate și numai bucurii!”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit bruneta.