Astăzi, de la ora 18:45, în serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Gonul vine în fața lui Feraye cu o atitudine fermă în legătură cu fiica sa.

Gonul, care suferă din cauză că fiica ei nu mai vrea să îi vorbească în urma evenimentelor dramatice din trecut, „apelează” la Feraye ca să o ajute să se împace cu Zeynep. Mai mult, Gonul, din dorința de a fi ajutată, îi va face o propunere lui Feraye care o vizează pe fiica acesteia, Melis.

O situație stranie, care vizează familia Bozbey, și în care este implicat Alper, alias Arif, o determina pe Sîla să intervină. Sîla se întâlnește de urgență cu Alper pentru a recupera un bun de valoare, primit în dar de la Kuzey, pe care tânărul l-ar fi furat, iar Hulya surprinde întâlnirea acestora. Bănuind că între cei doi există o relație, Hulya îi dă de veste fratelui său, despre întâlnirea celor doi.

Ce decizie va lua Kuzey în legătură cu Hulya și Alper și dacă va accepta Feraye să o ajute pe Gonul pentru a-și „recupera” fiica, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.