Astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, tensiunile ating cote maxime atunci când Gonul, Feraye și Zeynep ajung să se întâlnească.

În urma acuzațiilor venite din partea lui Feraye în ceea ce o privește pe Gonul și recunoscând povestea ce o leagă pe mama sa de Bulent, Zeynep nu își poate ierta părintele patern pentru răul provocat familiei Guralp.

Pe de altă parte, Gonul va reuși să se impună în față lui Feraye, spre surprinderea fiicei sale, Zeynep.

Kuzey are parte de un șoc atunci când o regăsește pe Sîla într-un local rău famat și nu rămâne indiferent în fața celor care vor să profite de frumoasa fată. Kuzey nu vrea să creadă că Sîla este „altfel” decât a cunoscut-o el și este decis să afle adevărul despre situația dramatică în care a ajuns femeia de care s-a îndrăgostit. Totodată,

în casa familiei Bozbey domnește neliniștea de când Naciye și-a propus să nu îi mai permită lui Cavidan să mai intervină în familia sa, femeia fiind sătulă de nenumăratele probleme pe care cea din urmă le-a provocat.

Cum o va înfrunta Gonul pe Feraye și ce anume descoperă Naciye în ceea ce o privește pe Cavidan, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.