Holy Molly a fost invitata matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", difuzat simultan pe Radio Impuls și Kanal D2, și, cu emoție, a făcut o retrospectivă a evoluției sale artistice cu ocazia lansării celei mai recente piese, "Pastila de somn".

Îndrăgita artistă a mărturisit că este în cea mai bună formă din punct de vedere artistic și într-o efervescență creativa.

"Simt eu că sunt mult mai puternică, simt că am dus anul asta pe umeri foarte bine și foarte frumos, deși au fost multe lucruri la care a

trebuit să mă adaptez; de la un program diferit la lipsa familiei, la imposibilitatea de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a răspunde, de a fi prezentă, până la foarte mult focus pe viitor, pe ce se întâmplă, pe următoarea piesă...Simt că această piesă a adunat acest rezultat al meu că fiind o femeie mai puternică”,  a declarat Holy Molly.

Citește și: DOC și Olivia Adams, mărturisiri inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat"

Este în atenția publicului de mulți ani și una dintre cele mai difuzate artiste din România de posturile radio, însă puțină lume știe că frumoasa artista moștenește talentul artistic de la cea care i-a dat viață și a susținut-o necondiționat în evoluția să artistică. Mai mult, Holy Molly are și o colaborare cu mama sa, o piesă pe care o poartă în suflet și pe care speră să o repete.

" Am dus-o (n.r. pe mama) la un moment dat în studio acum foarte, foarte mulți ani... Atunci a înregistrat prima oară ea ceva, prima oară la microfon, prima oară cu căștile. Asta se întâmpla in urma cu peste 12 ani. De atunci nu s-a mai întâmplat, dar eu îmi doresc foarte mult să o iau pe mama în studio și să facem o piesă....Eu cred că i-ar plăcea, are mari emoții, sută la sută, dar se va descurca foarte bine....Ea

știe să cânte foarte frumos muzică populară", le-a povestit frumoasă artista gazdelor matinalului "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat".

Nu ratați în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 07.00, "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat", matinalul difuzat simultan pe Radio Impuls și Kanal D2 care va aduce muzică de calitate, informații utile și invitați speciali.