Multe surprize vor avea loc în această săptămână pentru unii nativi. Iată care sunt nativii care vor avea parte de mai multe evenimente la care cu siguranță nu s-ar fi așteptat.

Horoscop Berbec săptămâna 5- 11 august 2024

În această săptămână, Soarele tranzitează casa iubirii și a aventurilor romantice, formând un aspect armonios cu Jupiter, ceea ce îți crește dorința de a repara o relație sau de a te reconecta cu partenerul.

Pe 7 august, Mercur și Venus formează un aspect favorabil, anunțând o zi propice pentru negocieri și încheierea de contracte care pot aduce beneficii financiare semnificative. Weekendul va aduce, de asemenea, preocupări legate de rezolvarea unor situații financiare.

Horoscop Taur săptămâna 5- 11 august 2024

Taurii se bucură de o săptămână minunată. Ați trecut printr-o perioadă mai complicată, cu schimbări și provocări, dar acum totul pare să se stabilească.

Aveți parte de mari satisfacții în carieră, iar săgeata lui Cupidon ar putea să vă lovească în orice clipă. Tot ce trebuie să faceți este să vă urmați inima.

Citește și: Horoscop săptămânal. Ce zodie va avea parte de o veste care îi va schimba viața?

Horoscop Gemeni săptămâna 5-11 august 2024

Se preconizează o săptămână plină de revelații pentru Gemeni.

Veți depăși blocajele emoționale și vă veți deschide către experiențe ce pot transforma viața. Atât cariera, cât și viața sentimentală se îmbunătățesc considerabil.

Horoscop Rac săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână intensă și stresantă se conturează pentru Raci. Vă simțiți copleșiți de solicitări din toate părțile, iar acest lucru vă afectează capacitatea de a vă concentra. Această perioadă aglomerată vine la pachet cu numeroase provocări care par să vă apară constant în cale.

Horoscop Leu săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână axată pe socializare se profilează pentru Lei. Vă implicați în mai multe conversații decât de obicei și observați o îmbunătățire a relațiilor sociale. De asemenea, relația de cuplu pare să evolueze tot mai bine. Astrele sunt de partea voastră dacă doriți să faceți următorul pas în relație.

Citește și: Solstițiul de vară 2024. Tradiții și superstiții din cea mai lungă zi din an

Horoscop Fecioară săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână foarte bună pentru Fecioare. Vă descurcați excelent în toate aspectele, în special în carieră. Există șanse mari să avansați în funcție sau să obțineți o mărire de salariu. Din păcate, monotonia pare să se instaleze în relația cu partenerul.

Horoscop Balanță săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână plină de schimbări benefice pentru Balanțe.

Reușiți să depășiți blocajele emoționale și să vă exprimați mai bine. Superiorii vă apreciază, iar promisiunile mari nu întârzie să apară. Relația de cuplu pare să evolueze din ce în ce mai favorabil.

Horoscop Scorpion săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână aglomerată și plină de emoții intense pentru Scorpioni. Vă confruntați cu schimbări semnificative și nu știți cum să faceți față acestor situații. Provocările și tensiunile din relațiile cu ceilalți vă copleșesc.

Horoscop Săgetător săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână extrem de productivă pentru Săgetători. Acum este momentul ideal pentru a pune în aplicare idei mai vechi și planuri ambițioase. Aveți toate șansele de succes, iar astrele sunt de partea voastră.

Horoscop Capricorn săptămâna 5-11 august 2024

Capricornii se confruntă cu o săptămână destul de monotonă. Rutina devine frustrantă și simțiți nevoia de schimbări în toate aspectele vieții. Este recomandat să vă concentrați asupra carierei, deoarece mari oportunități ar putea apărea.

Horoscop Vărsător săptămâna 5-11 august 2024

Vărsătorii au o săptămână mai delicată. Se ivesc probleme atât la locul de muncă, cât și în relația cu partenerul. O schimbare de peisaj v-ar putea ajuta să priviți viitorul cu mai mult optimism.

Horoscop Pești săptămâna 5-11 august 2024

O săptămână aglomerată și stresantă pentru Pești. Nu reușiți să duceți la bun sfârșit nimic din ceea ce vă propuneți și riscați să pierdeți bani. Este important să analizați cu atenție fiecare decizie și să nu vă lăsați influențați de aparențe.