Iarna avem tendința să ne restrângem mult activitățile și să reducem contactele cu prietenii din cauza frigului. Terasele s-au închis, iar vremea este destul de rar atât de prietenoasă încât să mergem la plimbare în parc, dar, cu toate acestea, iarna are farmecul ei și există nenumărate moduri în care poți să petreci timp de calitate în compania prietenilor apropiați.

Iată câteva idei de activități cu prietenii pentru iarna aceasta:

Seri de audiții și jocuri

Cele mai reușite întâlniri sunt cele într-un cadru intim, în care toată lumea se simte confortabil și se exprimă așa cum simte, fără să se formalizeze, la fel cum se întâmplă într-un loc public. Așa că întâlnirile acasă la unul dintre voi vor fi un mod excelent de a menține legături strânse într-un anturaj. Vă puteți întâlni ca să ascultați muzică nouă, să o evaluați și să vedeți ce anume vă place, iar aplicațiile de ascultat muzică vă țin la

curent cu ultimele apariții. De asemenea, vă puteți întâlni și pentru o seară de jocuri de societate, care vor fi extrem de antrenante și distractive.

Mergeți la patinoar

Ieșirile la patinoar erau distracția preferată a părinților noștri pe timp de iarnă. Însă lucrurile s-au schimbat foarte mult față de perioada tinereții lor, iar acum patinoarele sunt mult mai ofertante și îți oferă multiple facilități, cum ar fi închirierea de echipamente specifice.

Patinați, ascultați muzică și puteți să faceți câte o pauză pentru un pahar de vin fiert sau o gustare, iar totul se întâmplă în incinta respectivă, fără să faceți alte drumuri.

Schi și săniuș

Ori de câte ori aveți ocazia, ar fi ideal să părăsiți zgomotul și aglomerația orașului și să mergeți pentru un weekend la munte, la schi sau săniuș. După sărbători veți găsi mai ușor de închiriat o cabană sau o casă de vacanță, astfel că puteți avea o locație doar pentru voi, iar distracția de

pe pârtie o puteți continua la un grătar și un vin fiert.

Sesiuni de shopping

Stabiliți să vă faceți cumpărăturile împreună și mergeți la mall, unde puteți să vă petreceți împreună chiar și o zi întreagă. După ce ați cumpărat ceea ce v-ați propus, mergeți să mâncați ceva sau la un film. Este o bună modalitate de a fi împreună mai ales în zilele geroase, când vreți să vă restrângeți cât mai mult deplasările în aer liber.

Mergeți la teatru

O idee excelentă este să mergeți împreună la o piesă de teatru, iarna fiind perioada ideală pentru acest lucru, pentru că programul teatrelor este extrem de ofertant. Este o activitate relaxantă, care vă lărgește orizonturile și vă îmbogățește spiritual. După ce vizionați o piesă bună împreună, vă puteți încheia seara la o cafenea sau un restaurant.

Foto: Pexels