Ilinca Vandici, detalii din culisele „Bravo, ai stil!” 2023. Cea mai cunoscută emisiunea de modă și stil din România revine din data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, doar la Kanal D2, în ziua lansării noului post de televiziune. Show-ul revine cu sezonul 8 pe micile ecrane, iar telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să întâlnească cele zece concurente.

Citește și: Au început filmările pentru “Bravo, ai stil!” Cele zece concurente și-au făcut intrarea în noul platou, configurat special pentru cel de-al optulea sezon al emisiunii

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” 2023 a oferit detalii din culise despre sezonul 8, dar și despre concurente. După ani de zile în care concurentele au fost celebrități din România, Ilinca Vandici a mărturisit că show-ul se întoarce la origini, cu noi pretendente pentru marele premiu, care sunt necunocute publicului. Prezentatoarea a mărturisit că fetele sunt determinate să câștige, iar una dintre ele a visat ani de zile că va ajunge să defileze în emisiunea „Bravo, ai stil!”.

„E o mutare strategică, iar noi suntem super onorați, pentru că efectiv Kanal D2 se deschide cu «Bravo, ai stil!». Aceasta va fi prima emisiune difuzată pe Kanal D2. În ceea ce le privește pe fete, da, s-a așteptat un sezon de genul acesta de vreo trei ani. Revenim cumva la origini, când show-ul a arătat așa, cu fete/femei necunoscute publicului, încă.

El de atunci a avut un succes fulminant și a fost denumit show fenomen.

Au fost sute de femei, s-au înscris la casting și au fost la preselecții. Vreau să îți zic o poveste – una dintre fetele care s-au înscris la casting și au fost chemate pentru selecție, este o tipă care are acum 18 ani și care acum cinci ani de zile, acum patru ani, acum trei ani, stătea în fața televizorului și își spunea «vreau și eu la Bravo, ai stil!».

A trecut timpul, a devenit majoră și își vede visul cu ochii. Mi se face pielea de găină doar când mă gândesc la asta”, a declarat Ilinca Vandici, pentru Cancan.ro.

Ilinca Vandici, despre venirea lui Alexandru Abagiu în juriul „Bravo, ai stil!” 2023

Ilinca Vandici a vorbit și despre noul membru de la masa juriului „Bravo, ai stil!” 2023: Alexandru Abagiu.

Prezentatoarea emisiunii a dezvăluit că vestea a venit ca o bucurie imensă pentru ea, cât și pentru ceilalți doi jurați: Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

„Pentru noi a fost o bucurie imensă, pentru că eu, Raluca și Maurice ne știm cu Alex de ani și ani de zile, am lucrat separat, dar împreună, fiecare pe filiera lui. Ne-am bucurat foarte tare când am aflat că el se va alătura echipei.

Cu atât mai mult cu cât omul urmărește emisiunea de șapte sezoane, știe tot ce s-a întâmplat, este implicat activ în tot ce s-a întâmplat până acum. Este poate unul dintre cei mai buni make-up artiști din România. Este un artist prin definiție, dar este și un om extrem de corect care pune punctul pe i, care nu se dă în lături să spună dacă e albă sau e neagră”, a adăugat prezentatoarea „Bravo, ai stil!” 2023, pentru sursa citată mai sus.