Ilinca Vandici, primele declarații despre „Bravo, ai stil!” 2023. După aproape un an de pauză, cel mai urmărit show de modă și stil revine pe micile ecrane, de data aceasta la un alt canal de televiziune. „Bravo, ai stil!” 2023 are premiera pe data de 2 aprilie, la Kanal D2, de la ora 19:00, iar sezonul 8 pregătește multe surprize pentru telespectatori.

Ilinca Vandici, primele declarații despre „Bravo, ai stil!” 2023

De-a lungul celor 8 sezoane, Ilinca Vandici a fost prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde i-a cucerit pe telespectatori. Prezentatoarea show-ului a făcut primele declarații despre „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Ilinca Vandici a oferit detalii despre ce surprize pregătește următoare ediție, care are premiera pe 2 aprilie 2023, de la ora 19:00.

Dacă în ultimele sezoane telespectatorii au fost obișnuiți să urmărească stilul vedetelor din România, „Bravo, ai stil!”, sezonul 8, va readuce pe micile ecrane concurente dornice să ajungă cunoscute.

Ilinca Vandici a anunțat pe pagina ei de Instagram că „Bravo, ai stil!”, care va fi difuzat pe Kanal D2, se întoarce la origini.

„Show-ul fenomen “Bravo, ai stil!” începe pe 2 Aprilie de la 19:00 pe Kanal D2!!!

Abia aștept sa ne revedem cu mari emoții pentru ca vom fi din nou in fata voastră!!! Suntem onorați sa fim in emisiunea care va deschide, practic, noul post TV, @kanald2 Va pregătim o ediție speciala “Bravo, ai stil!”, care va fi si prima emisie a

Kanal D2.

Și ce poate fi mai frumos decât un nou început din toate punctele de vedere?! E un pas strategic foarte important pentru noi și suntem tare incantați sa fim primii oameni pe care telespectatorii ii văd pe KanalD2.

O data cu aceste schimbări și show-ul s a întors la origini, vor fi concurente necunoscute încă publicului, dar care cu siguranța va vor cuceri cu personalitatea lor și dorința de a străluci!

Așadar, pe 2 Aprilie la @kanald2 aveți întâlnire cu noile concurente si cu minunatul juriu @raluca.badulescu @maurice_munteanu @abagiu. Și bineînțeles cu mine!”, sunt declarațiile făcute de Ilinca Vandici, pe rețeaua de socializare.

Cine sunt jurații „Bravo, ai stil!” 2023

La „Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, masa juraților este formată din trei personalități importante din domeniu: Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu.

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au analizat și notat ținutele concurentelor încă de la primul sezon, din anul 2016.

Citește și: Jurați „Bravo, ai Stil!” 2023. Cine sunt cei trei membri de la masa juriului în sezonul 8 al emisiunii difuzate de Kanal D2

Alexandru Abagiu este noul jurat de la „Bravo, ai stil!”, după ce l-a înlocuit pe fotograful Tibi Clenci.

El va aduce o abordare nouă la „Bravo, ai stil!” 2023, fiind unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România.

Nu ratați premiera „Bravo, ai stil!” 2023, pe data de 2 aprilie, de la ora 19:00, doar la Kanal D2, care va începe cu o ediție specială.