Mihai Albu a făcut cele mai sincere declarații despre viața sa, în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată pe Kanal D2. „Arhitectul pantofilor” are și în prezent o relație tensionată cu fosta lui soție, Iulia Albu. În cadrul emisiunii, el a recunoscut faptul că regretă că a lăsat-o pe fosta lui soție să îi păstreze numele, la cererea acesteia. La 10 ani de la divorț, Mihai Albu a mărturisit care au fost motivele principale care au dus la despărțire.

El a mărturisit că era deranjat de atitudinea fostei lui soții, de modul cum încerca să iasă în evidență, faptul că pur și simplu nu s-au mai înțeles. 

„Îmi pare rău că i-am rostit numele.Îmi pare rău că i-am lăsat numele, că am fost de acord cu păstrarea numelui meu. A fost o negociere pe nume, am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut.

S-a mers la notar, noi am divorțat amiabil. Nu cred că dacă nu îi dădeam numele, ar fi zis ceva. Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.

Are tot felul de articole rele, se ceartă, eu sunt pomenit acolo, pentru că a păstrat numele. La notar, toate negocierile au mers ok, dar acum realizez că un bărbat nu e bine să îi lase numele fostei soții, pentru că ea se va recăsători, deci la ce îi folosește? Eu nu aș fi

păstrat numele ei, de ce ea mi l-a cerut? Acum nu se mai poate face nimic. Motivul a fost că vrea să aibă același nume ca fetița noastră. Cu siguranță a avut și o strategie de a păstra numele. Eram cunoscut și bineînțeles că i-a fost folosit.

Motivul real pentru care am divorțat a fost că avea o găină, un an am stat cu ea și a fost prea mult.

Glumesc. Atitudinea ei, încercatul ăsta de a ieși în evidență... Nu neapărat au fost certuri sau a treia persoană, pur și simplu nu ne-am mai înțeles”, a declarat Mihai Albu, în emisiunea difuzată pe Kanal D2. 

Mihai Albu regretă căsnicia cu Iulia Albu? „Viața mea ar fi fost diferită”

Mihai Albu a recunoscut că viața lui ar fi fost mult mai diferită dacă nu s-ar fi căsătorit cu Iulia Albu, pe numele ei real: Iulia Vochița.

Cu toate acestea, „Arhitectul pantofilor” i-a mărturisit lui Mihai Ghiță că nu regretă căsnicia cu Iulia Albu. Dacă nu s-ar fi căsătorit, fiica lor nu ar fi existat, pe care Mihai Albu a mărturisit că o iubește nespus. El regretă, însă, că nu poate petrece și mai mult timp cu fiica lor, Mihaela. 

Citește și: Ce a ajuns să facă Mihai Albu cu afacerea sa, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor

„Viața mea a fi fost diferită dacă nu mă căsătoream cu ea. Având în vedere că avem un copil pe care îl ador nespus și sunt în stare să merg până la capătul Pământul, sigur că nu regret. Nu că n-ar fi fost. E un copil deștept, frumos, multe calități. Mi-ar fi plăcut să aibă mai multe calități de la mine sau de la familia mea. Foarte greu i le suflu, pentru că nu petrecem foarte mult timp împreună. Eu mă înțeleg foarte bine cu părinții fostei soții. Părinții sau bunicii Mihaelei sunt destul de implicați și îmi place de ei, cum o educă pe mama lor”, a dezvăluit Mihai Albu, în emisiunea lui Mihai Ghiță.