Tensiunile ating cote maxime între protagoniștii îndrăgitei producții “Dragoste și speranță”, și momente unice ce se vor derula în viețile acestora vor atrage atenția și empatia fanilor serialului, odată cu difuzarea unui nou episod, în această seară, de la ora 19:00, la Kanal D2.

Viața lui Zeynep în casa <unchiului> Bulent a devenit un calvar pentru frumoasa Zeynep, pentru că Melis nu îi dă pace și profită de orice ocazie pentru a o răni.

Aflat la limita răbdării, din cauza situațiilor provocate de Melis, Bulent este la un pas de a dezvălui adevărul ce îl leagă de Zeynep. Mai mult, Melis va fi nevoită, la insistențele tatălui său, să îi ceară scuze lui Zeynep, pentru tot răul provocat.

Frumoasa fată se bucură însă, de tot suportul și iubirea oferite de Ege, și numai așa tânăra greu încercată de soartă va putea merge mai departe.

Elif este pusă într-o situație foarte neplăcută de Handan, în fața lui Kuzey, care, din dorința de a-și ajuta tatăl într-o situație care îl incriminează, o sabotează pe tânăra stagiară.

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2, Handan, pusă într-o situație dificilă

Elif reușește însă să descopere un element esențial pentru a rezolva o problemă extrem de importantă pentru firma de avocatură a lui Kuzey, care îl vizează direct pe Suat,

tatăl lui Handan.

Cum va reacționa Melis atunci când se va afla față în față cu Zeynep, pentru a-și cere iertare, la insistențele tatălui ei?

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod din “Dragoste și speranță”, la Kanal D2.