Povestea de viață a frumoasei și ambitioasei Zeynep începe să capete contur, în orașul metropolă în care tânăra a venit să învețe, pentru a deveni un avocat de succes.

Evenimentele se succeed cu repeziciune pentru Zeynep care încă încearcă să se acomodeze cu tumultul marelui Istanbul însă, pentru provincială fată, adaptarea este extrem de dificilă. În cele din urmă, Zeynep pare că se dă bătută în față vitregiilor sorții.

“N-o să mă descurc! N-o să-mi pot ține promisiunea față de tata!”,  gândește Zeynep însă nu își imaginează că, în secundele următoare, un miracol se va petrece în viața ei.

Pentru Handan, dezmagirea trăită alături de Kuzey este uriașă. Femeia, care își dorea cu ardoare să devină soția acestuia, suferă teribil pentru că bărbatul nu își dorește o căsnicie. Elif, în schimb, are ambiții mari pentru a se apropia de Kuzey și nimic nu ii stă în cale pentru a-și îndeplini visul.

Mai mult, Elif ascunde un trecut dureros, legat de nimeni alta decât Handan și, mai presus decât orice, tânăra stagiară își dorește răzbunarea.

Nu ratați, în această seară, de la ora 19:00, un nou episod emoționant din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.