Și în această seară, fanii îndrăgitului serial “Familia Borgia” vor fi martorii aventurii, a luptei și a intrigilor, alături de fascinanta familie Borgia, odată cu difuzarea unui nou episod al producției preferate, de la ora 22:00, la Kanal D2.

Citește și: “Familia Borgia”, în cifre! Detalii inedite din culisele unei producții impresionante, prin care a fost recreată atmosfera Italiei secolului al XV-lea, în care a trăit celebra familie

Cesare are neînțelegeri cu Regele Franței, care, până odinioară, îi aducea osanale pentru unirea Statelor Papale. Acum, se pare că doar simpla pomenire a numelui Cesare Borgia îl transformă pe suveranul francez într-o persoană <stranie>.

În fapt, Ludovic este supărat pentru că a așteptat să se întâmple două lucruri, cu ajutorul lui Cesare, și nici unul dintre acestea nu s-a petrecut. Primul, acordul Papei privind revendicarea tronului Neapolelui, iar cel de-al doilea, garantarea, de Rodrigo Borgia, a dreptului trupelor franceze de a traversa Statele Papale.

Cesare promite că aceste fapte să se întâmple cât mai curând, dar îi cere regelui francez să îi permită ca soția și fiica lui să i se alăture.

La Roma, o boală mortală zguduie orașul. Papa este îngrijorat de ceea ce se poate întâmpla dacă maladia nu este ținută în frâu. 

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul ”Familia Borgia”, numai la Kanal D2.